Connect with us

Evenimente

Ceremonia pentru ziua de naștere a Reginei Elisabeta. Cum a decurs

Ieri, la Palatul Buckingham din Londra, a avut loc ceremonia Trooping the Colour, eveniment organizat anual în cinstea zilei de naștere a Reginei Elisabeta. Anul acesta a fost cu atât mai specială cu cât a marcat prima zi a festivităților organizate pentru a celebra Jubileul de Platină.

Publicat

pe

Ceremonia pentru ziua de naștere a Reginei Elisabeta. Cum a decurs

Trooping the Colour este un eveniment anual organizat pentru a marca ziua de naștere a Reginei Elisabeta. Deși ziua ei este în aprilie, celebrarea oficială este stabilită prin tradiție în luna iunie. Anul acesta, evenimentul a avut dublă însemnătate. Pe lângă ziua de naștere a Reginei, a marcat prima zi a festivităților organizate pentru a celebra Jubileul de Platină.

Ieri, Regina Elisabeta a apărut la balconul oficial al Palatului Buckingham și a salutat mulțimea. Zeci de mii de oameni s-au aflat pe străzile Londrei și au aclamat-o pe Regină.

Chiar luna aceasta, Suverana celebrează 70 de ani de când a urcat pe tronul Marii Britanii. A apărut ieri la Palatul Buckingham zâmbitoare și impecabil îmbrăcată, așa cum se întâmplă mereu. A purtat o haină de culoare albastru deschis și s-a sprijinit într-un baston. Se știe că Regina s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme.

Întreaga familie regală britanică – cu excepția prințului Andrew – a fost prezentă. Spre deosebire de anii precedenți, doar membrii activi ai familiei regale, împreună cu copiii lor, au apărut la balcon alături de Regină. Asta înseamnă că Prințul Harry și Meghan Markle nu au putut fi văzuți, în ciuda faptului că se află zilele acestea în Marea Britanie.

Advertisement

Tot de la balconul oficial, Regina a asistat la parada aeriană oferită de piloţii Royal Air Force.

S-a lansat păpușa Barbie Regina Elisabeta a II-a

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *