Connect with us

Stiri Interne

Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor UK. Ce are de castigat si ce de pierdut!

Cezar Ouatu a impresionat juriul la preselectiile X Factor UK, insa nu s-a mai calificat mai departe spre finala concursului. Iata ce a avut de pierdut, dar si ce a castigat, dupa propriile declaratii.

Publicat

pe

Cezar Ouatu, eliminat de la X Factor UK. Ce are de castigat si ce de pierdut!

Cezar Ouatu a impresionat placut juriul si milioane de oameni din intreaga lume la preselectiile X Factor UK. S-a prezentat acolo ca un roman ce locuieste in Italia si a interpretat Nessun Dorma in tonalitate mixta, de soprana si tenor. Membrii juriului s-au ridicat chiar in picioare pentru a-l aplauda. Vorbim de nume mari precum Simon Cowell, Robbie Williams, Ayda Williams si Louis Tomlinson

Artistul roman a trecut de preselectii, insa nu si de etapele urmatoare. El a fost inlaturat in favoarea unei artiste de 50 de ani, Janice Robinson, care a impresionat interpretand piesa „You Make Me Feel Like A Natural Woman”.

Chiar daca nu a mers mai departe in concurs, cand ar fi putut castiga si marele premiu, Cezar Ouatu spune ca este foarte multumit de ce a realizat pana acum: l-a intalnit pe Simon Cowell si chiar a primit propuneri de colaborare de la o agentie din Marea Britanie.

„Nu sunt deloc suparat, sunt chiar foarte fericit, pentru ca reactiile concurentilor din echipa mea, ale membrilor juriului si ale publicului sunt mai relevante decat orice trecere intr-o alta etapa. Eu sunt foarte bucuros ca am creat ecouri foarte bune din toate punctele de vedere pe plan international.

Advertisement

De ce nu a zis Cezar Ouatu ca e roman din Romania la X Factor UK?

Din punct de vedere al ecourilor si al contactului meu cu Simon Cowell, ceea ce ma flateaza cel mai mult, de fapt, mi-am dus la indeplinire misiunea cu succes. Dupa cum s-a vazut, si reactiile oamenilor din mediul online sunt extrem de bune.

Am avut deja cateva propuneri de la anumite agentii din Anglia si urmeaza sa merg pe mai multe zone, nu doar in Anglia. Dar repet, de fapt, pentru mine acest X Factor a fost un fel de carte de vizita pe care am vrut sa mi-o fac si anume, aceasta auditie cu membri ai juriului de asemenea anvergura, lucru care s-a intamplat. Daca ai castigat un talent show nu inseamna ca ai si garantia unei cariere internationale”,  a declarat Cezar pentru Adevarul.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *