Evenimente
Champagne Gosset si Chef Catalin Scarlatescu aduc „Chef’s Table” la malul marii! Iata cum poti participa si tu
Champagne Gosset si Chef Catalin Scarlatescu lanseaza un concept inedit la malul Marii Negre. „Chef’s Table” este o masa gatita exclusiv de Chef Scarlatescu, la care sunt servite, pe langa preparatele culinare care poarta semnatura cunoscutului bucatar, si Champagne Gosset si Cognac Frapin.
Champagne Gosset si Chef Catalin Scarlatescu lanseaza un concept inedit la malul Marii Negre: „Chef’s Table„, o masa gatita exclusiv de Chef Scarlatescu la care sunt servite, pe langa preparatele culinare care poarta semnatura cunoscutului bucatar, Champagne Gosset si Cognac Frapin.
La acest eveniment participa in mod exceptional directorul de Export al Champagne Gosset si Cognac Frapin, Wilfred Schuman. Participantii au astfel ocazia de a servi preparatele gatite de Chef Catalin Scarlatescu si de a savura gama de bauturi rafinate ale celor doua case, de champagne respectiv cognac din Franta. Mai mult decat atat, intreaga cina va avea ca loc de desfasurare un cadru cat se poate de aparte: o plaja in statiunea Mamaia Nord.
Chef Catalin Scarlatescu & Wilfred Schuman
Lumina din amurg, gustul fin de champagne si cognac impreuna cu mancarea asortata perfect, focurile de pe plaja si din apa sunt cateva elemente ale unei seri de neuitat.
Chef Catalin Scarlatescu impreuna cu Wilfred Schuman vor fi pentru cateva ore ghizii participantilor intr-o lume a rafinamentului culinar si a celor mai apreciate bauturi frantuzesti.
Cei care vor sa testeze noul concept „Chef’s Table” pot participa la o astfel de cina chiar in aceasta seara, in Mamaia Nord. Mai multe detalii despre cina si modalitati de participare sunt disponibile pe http://www.vinco.ro/chefstable, www.catalinscarlatescu.ro si la numarul de telefon 0731.796.083.
„Chef’s Table” este un eveniment exclusivist, desfasurat intr-un cadru restrans la care se poate participa prin confirmarea invitatiei primite.
Daca in luna august „Chef’s Table” se va organiza la mare, din septembrie conceptul ce poarta semnatura lui Chef Scarlatescu si a Champagne Gosset si Cognac Frapin se va muta la Bucuresti.