Connect with us

Stiri externe

Chelnerița care a devenit sosia lui Kate Middleton

Se spune că pentru fiecare om există, undeva în lume, o altă persoană care îi seamănă întocmai. Este și cazul Ducesei de Cambridge. Află în continuare totul despre chelnerița care a devenit sosia lui Kate Middleton.

Publicat

pe

Chelnerița care a devenit sosia lui Kate Middleton

Toate celebritățile au sosii, iar Kate Middleton nu face excepție. Ducesa de Cambridge seamănă izbitor cu o britanică în vârstă de 41 de ani. Aceasta din urmă a devenit celebră grație asemănării izbitoare cu soția Prințului William.

Cine este chelnerița care a devenit sosia lui Kate Middleton?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Karnaval (@karnavalcom)

Advertisement

Numele ei este Heidi Agan, are 41 de ani și locuiește în Northamptonshire. Are 2 copii, iar toată lumea îi spune că seamănă cu Kate Middleton încă de la logodna acesteia cu Prințul William. La acea vreme, Heidi era chelneriță.

„Era în principal asemănarea la păr și la ochi. Clienții au început să ceară să fie serviți de ducesă și să facă poze cu mine. Așa m-am gândit că poate ar fi bine să fac ceva în sensul ăsta. Am căutat pe Google agenții de casting pentru sosii ale celebrităților. Și am fost imediat înscrisă.

Câteva zile mai târziu, am primit primul loc de muncă în calitate de „Kate” – la aeroportul Gatwick pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012. Nu aveam nicio idee, dar am făcut ceea ce mi-a sugerat fotograful și mi-a plăcut. Ca mamă singură la acea vreme, nu credeam la început că poți trăi din asta.

Dar până în 2013 am putut să renunț la slujbă și să fac din sosie cariera mea cu normă întreagă”, povestește femeia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de New Line Group (@newlinegroup)

Încasările din job-urile de sosie pot ajunge până la câteva mii de euro, în funcție de complexitate. Heidi i-a studiat gesturile lui Kate Middleton, se îmbracă și se aranjează la fel ca ea. Bineînțeles, nu poartă exact hainele Ducesei, dar are grijă să își cumpere ținute cât mai asemănătoare. Cel mai dificil, spune ea, este să își mențină silueta zveltă la fel ca a Ducesei.

S-a întâmplat ca sosia lui Kate Middleton să aibă parte și de experiențe neplăcute de-a lungul timpului.

„Am fost urmărită. Cel mai greu a fost să fac față celor care m-au hărțuit pe internet. Oameni care urăsc familia regală și spun că nu arăt ca Kate, dar am învățat să trec peste. Odată, cineva a postat o amenințare cu moartea la adresa mea, dar Facebook s-a ocupat rapid de asta”, a mai povestit femeia.

Advertisement

Sosia lui Leonardo DiCaprio este… un politist rus

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *