Connect with us

News

Cheryl Cole divorteaza! Incepe batalia pentru avere!

Publicat

pe

 

 Dupa divort, cantareata se va muta in Statele Unite 

 

Dupa o saptamana petrecuta in Los Angeles, cantareata Cheryl Cole s-a intors la Londra si a anuntat in mod oficial ceea ce toata lumea specula de aproape o saptamana: vestea divortului. Oamenii de la Supersonic PR, cei care se ocupa de Cheryl Cole, au facut declaratia pe Twitter: „Cheryl Cole se desparte de sotul ei, Ashley Cole. Cheryl cere presei sa ii respecte intimitatea in aceasta perioada dificila”.

 

Pentru cei doi incepe acum lupta pentru avere: aproximativ 22 de milioane de lire sterline. Ashley Cole deja a avertizat-o pe Cheryl ca va trebui sa lupte greu pentru a castiga macar o mica parte din aceasta avere. Cert este ca aceasta va obtine cateva milioane bune care ii vor asigura un trai confortabil de acum inainte, intrucat cuplul nu a semnat un contract prenumptial, in 2006, atunci cand s-au casatorit.

Advertisement

 

Oricum, Cheryl Cole planuieste sa paraseasca Anglia si sa se mute in Statele Unite, in special ca va fi in juriu la varianta americana a emisiunii „X-Factor”, produsa de Simon Cowell. Deja Cheryl Cole si-a gasit si o vila de cumparat in cartierul Hollywood Hills din Los Angeles, o casa in stil spaniol ce costa 2,1 milioane de lire sterline. 

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *