Connect with us

Stiri externe

Chris Evans este cel mai sexy bărbat din lume în 2022

Așa cum se întâmplă an de an, revista People a făcut public topul celor mai sexy bărbați din lume în anul 2022. În fruntea clasamentului se află Chris Evans. Starul din The Gray Man spune că mama lui e cea mai fericită pentru titlul primit.

Publicat

pe

Chris Evans este cel mai sexy bărbat din lume în 2022

În urma voturilor primite de la cititori, revista People a stabilit și anul acesta cine este cel mai sexy bărbat din lume. Dacă anul trecut Paul Rudd se afla în fruntea clasamentului, în 2022 a venit rândul lui Chris Evans.

Actorul este celebru pentru rolurile sale din producții precum The Gray Man sau Captain America.

„Mama mea va fi atât de fericită. Este mândră de tot ceea ce fac, dar asta e ceva cu care poate să se laude cu adevărat”, a glumit el.

Chris Evans are 41 de ani și este un bărbat talentat, fermecător, amuzant și extrem de inteligent. Din fericire pentru milioanele de fane, este încă singur. Cel puțin nu are un o relație oficială. Un burlac râvnit mai ales acum, după titlul primit din partea revistei People.

Advertisement

S-a spus în ultimele luni că s-ar iubi cu Alba Baptista. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat însă zvonurile.

Nu a fost niciodată căsătorit, dar spune că visează ca într-o zi să își întemeieze o familie. Să își găsească marea dragoste și să aibă copii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chris Evans (@chrisevans)

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *