Connect with us

ADPM Beauty

Inedit! Christian Louboutin lanseaza cea mai COOL oja a momentului! Se aplica sub unghii!

Dupa ce luna trecuta si-a lansat prima linie de lacuri multicolore de unghii, Christian Louboutin vine acum sa revolutioneze ideea de manichiura, lansand pe piata prima oja din lume ce se aplica sub unghie! Iata cum este posibil!

Publicat

pe

loubi-under-red

Christian Louboutin este cu adevarat fascinat de lacurile multicolore de unghii inca din anul 1992, atunci cand a folosit o oja rosie pentru a picta talpa unui pantof negru cu toc dupa ce si-a vazut asistenta dandu-si unghiile cu respectiva oja. Asa a inceput frenezia pantofilor cu talpa rosie.

Mai tarziu, adica exact luna trecuta, Louboutin si-a lansat propria linie de oje cu 31 de nuante spectaculoase, De parca nu ar fi fost insa de ajuns, celebrul designer a venit acum cu o inovatie ce va revolutiona ideea de manichiura.

Se numeste Loubi Under Red si este prima oja din lume care se aplica sub unghie, fiind destinata exclusiv femeilor cu unghii lungi.

Astfel, ca o reinterpretare a pantofilor Louboutin, femeile isi pot acum picta unghiile negre in partea exterioara si rosii in partea interioara.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *