Connect with us

Stiri externe

Christina Aguilera s-a ingrasat din nou. Iata cum a aparut recent pe scena

In ultimii 10 ani, Christina Aguilera s-a confruntat de mai multe ori cu problemele legate de greutate, iar mai nou se pare ca a pierdut din nou lupta cu kilogramele. Iata cum a aparut recent pe scena!

Publicat

pe

Christina Aguilera s-a ingrasat din nou. Iata cum a aparut recent pe scena

Cand toata lumea credea ca Christina Aguilera a reusit sa infranga problemele cu greutatea pe care le-a avut in ultimii ani, iata ca artista a pierdut din nou lupta cu kilogramele in plus.

O demonstreaza din plin fotografiile de la concertul din Irlanda din cadrul turneului The X Tour, imagini in care Christina apare imbracata sumar, dar cu o silueta rubensiana si rezistenta aproape de zero.

Prima oara cand Christina Aguilera a aparut public cu multe kilograme in plus a fost in anul 2011, cand si-a facut o aparitie aproape socanta la concertul tribut Michael Jackson Forever, desfasurat la Cardiff.

Aproape de obezitate, vedeta a reusit atunci sa iasa invingatoare in lupta cu kilogramele in plus si sa revina mai tarziu la silueta care a consacrat-o.

Se pare insa ca nu e de ajuns sa castigi o lupta, intrucat poti oricand sa o pierzi pe urmatoarea. Asa se face ca silueta Christinei Aguilera lasa din nou de dorit, iar forma fizica ii afecteaza si activitatea artistica.

Nu doar ca hainele sexy de scena nu o avantajeaza deloc in aceasta perioada, dar kilogramele in plus o impiedica si sa faca show, sa cante si sa danseze in acelasi timp.

Cum a ajuns Christina Aguilera intr-un show de Drag Queens

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@amfar ❤

O postare distribuită de Christina Aguilera (@xtina) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

The Aguil-Addams family @meettheaddams 🖤

O postare distribuită de Christina Aguilera (@xtina) pe