Connect with us

Stiri externe

Cindy Crawford, transformata de Halloween de Peter Savic, hairstylistul vedetelor de la Hollywood

Cindy Crawford si sotul ei, Rande Greber, au ales sa petreaca de Halloween purtand tinute punk, inspirate de filmul “Sid and Nancy” din anul 1986.

Publicat

pe

cindy-crawford-halloween-3

Responsabil de look-ul familiei este celebrul hairstylist Peter Savic, colaborator al lui Crawford de mai bine de 20 de ani.

“Impreuna cu Cindy am pregatit coafurile de la aceasta petrecere pentru toti membri familiei. In cazul ei am optat pentru un look messy hair, specific anilor ’80. I-am facut suvite blonde si portocalii si i-am prins parul intr-o parte. Lui Rande i-am facut suvite albastru-electric, iar coafura este una rebela. Am folosit cel mai puternic gel de par, iar apoi am aplicat si un fixativ care a <inghetat> intreaga coafura”, spune Peter Savic.

cindy-crawford-jacheta-connor-tingley

cindy-crawford-halloween-2

Pentru ca look-ul punk de Halloween al lui Cindy Crawford sa fie complet, celebrul model a recurs si la ajutorul pictorului american Connor Tingley, un colaborator apropiat al lui Peter Savic, cel care i-a personalizat jacheta de piele.

connor-tingley

Artistul noii generatii – Connor Tingley

jacheta-connor-tingley

Geaca pe care Connor Tingley a pictat-o pentru Cindy Crawford

Advertisement

“Am primit jacheta lui Cindy cu cateva zile inainte si am pictat-o in atelierul meu. Are mesajul <Free Society>, asa ca desenul de pe spate spune totul despre modul in care trebuie sa abordam constrangerile de orice fel al unei societati care, in aparenta, se vrea democratica si liberala”, declara pictorul Connor Tingley.

peter-savic-cindy-crawford

Cindy Crawford, transformata de Halloween de Peter Savic

Cu o cariera de aproape 40 de ani in domeniu, Peter Savic este cel mai reputat hairstylist din lume, numele sau fiind legat de look-uri iconice ale unor celebritati de marca precum Madonna, Christina Aguilera, Naomi Campbell, Sophia Loren, Lady Gaga sau Cindy Crawford.

Peter Savic a cunoscut succesul la inceputul anilor ’80, cand a devenit hairstylist-ul Madonnei, cu care a colaborat frecvent din anii 80 pana in 1996.

peter-savic-foto

Connor Tingley, 23 ani, este un pictor american considerat de numeroase reviste de specialitate ca fiind unul dintre noile mari talente din arta contemporana. Printre clientii lui se numara o serie de celebritati de la Hollywood, Naomi Campbell si Sharon Stone fiind doar doua nume sonore care au achizitionat tablouri ce ii poarta semnatura.

Advertisement

La petrecerea organizata de Cindy Crawford intr-un restaurant din Beverly Hills au mai luat parte Alessandra Ambrosio, Lisa Rinna, Jenna Dewan Tatum, Robin Thicke si Ryan Seacrest.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *