Connect with us

Stiri Interne

Cine a câștigat X Factor 2021

Cine a câștigat X Factor 2021? Nick Casciaro, din echipa Loredanei, este marele câștigător. Sezonul cu numărul 10 al talent show-ului de la Antena 1 a fost unul plin de emoție și momente frumoase. În finală au participat și Andrei Duțu, Bryana Holingher și trupa Jomajii.

Publicat

pe

Cine a câștigat X Factor 2021

Cine a câștigat X Factor? Finala X Factor 2021 a fost transmisă seara trecută la Antena 1. Primii care au urcat pe scena X Factor au fost toți finaliștii din acest an. Au cântat împreună, au pus în scenă un super concert plin de energie.

Și anul acesta, membrii juriului au fost Ștefan Bănică, Delia, Florin Ristei și Loredana. Cei 4 au trăit intens emoțiile finalei alături de concurenții lor.

Cine a câștigăt X Factor 2021?

Fiecare concurent a pregătit câte trei momente pentru finală. O piesă cântată alături de un invitat, una alături de mentorul său și individual. Dacă în celelalte etape jurații au fost cei care au decis soarta concurenților, lucrurile s-au schimbat acum. În marea finală, cei de acasă au avut puterea de decizie, iar preferatul lor a fost Nick Casciaro, din grupa Loredanei.

Advertisement

Bryana Holingher a fost finalistă în grupa lui Florin Ristei. Adolescenta de doar 14 ani a urcat pe scenă alături de italienii de la Super 4, finaliști X Factor 2020.

A urmat Nick Casciaro, având-o drept mentor pe Loredana. Alături de Dinu Iancu Sălăjanu, a cântat un mash-up între o piesă în limba română și una în limba sa natală, italiană.

Andrei Duțu, concurentul lui Ștefan Bănică, a cântat alături de Lora. Au ales să interpreteze o piesă a regretatei Whitney Houston.

Advertisement

Trupa Jomanii este cea pe care Delia a ales-o pentru finala X Factor. Aceștia au pus în scenă un moment dinamic alături de Zanni.

În a doua parte a concursului, finaliștii au cântat alături de mentorii lor.

Bryana Holingher și Florin Ristei

Andrei Duțu și Ștefan Bănică

Advertisement

Nick Casciaro și Loredana

Jomanjii și Delia

În final, cei 4 concurenți au interpretat piese individual.

Andrei Duțu

Bryana Holingher

Advertisement

Nick Casciaro

Jomanjii

Finaliștii X Factor 2021. Cine va câștiga?

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *