Connect with us

Stiri externe

Cine a înlocuit-o pe Angelina Jolie! Ea este noua iubită a lui Brad Pitt!

Mulți fani ai cuplului sperau la o împăcare între Angelina Jolie și Brad Pitt. Alții, în schimb, visau ca actorul să ajungă din nou în brațele fostei soții, Jennifer Aniston. Nu este însă cazul niciunuia dintre aceste scenarii. Iată cine este noua iubită a lui Brad Pitt!

Publicat

pe

Cine a înlocuit-o pe Angelina Jolie! Ea este noua iubită a lui Brad Pitt!

Brad Pitt iubește din nou! Din păcate pentru cei care sperau la asta, nu este vorba despre vreo împăcare cu Angelina Jolie. Nici în brațele fostei sale soții, Jennifer Aniston, nu se întoarce celebrul actor.

Deja de un an de zile, Pitt se iubește cu Ines de Ramon. Abia acum însă, cei doi și-au recunoscut public relația.

La începutul acestui an, Pitt și frumoasa Ines au fost surprinși de paparazzi în timpul unei vacanțe romantice. Iată că iubirea lor nu e una trecătoare. A trecut testul timpului, iar apropiații spun că e prima relație sănătoasă a actorului după despărțirea de Angelina.

Recent, cei doi și-au făcut împreună apariția la Gala LACMA Art+Film. Nu au acceptat să fie fotografiați împreună. Cu toate astea, cei prezenți spun că au petrecut momente foarte frumoase în doi.

Diferența de vârstă pare să nu fie un impediment în cazul lor. Brad Pitt se apropie de vârsta de 60 de ani, în vreme ce Ines de Ramon abia a împlinit 32 de ani.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *