Connect with us

Stiri externe

Cine ar fi trebuit să fie soția Prințului William

Prințul William este căsătorit cu Kate Middleton din 2011. Împreună, cei doi au trei copii minunați și par să se înțeleagă de minune, în ciuda zvonurilor apărute de-a lungul timpului în presa internațională. Iată însă cine ar fi putut deveni soția Prințului dacă nu era Kate Middleton.

Publicat

pe

Cine ar fi trebuit să fie soția Prințului William

În anul 2001, Kate și William erau studenți la aceeași facultate: Universitatea St. Andrews. Prima oară, Kate i-a atras atenția Prințului când a defilat într-un fashion show caritabil. Ea purta pe atunci doar bikini și o rochie transparentă. William s-a îndrăgostit pe loc, iar de acolo a început povestea lor.

Will și Kate au fost mai întâi prieteni, iar apoi prietenia s-a transformat în iubire. Cei doi s-au și despărțit la un moment dat, însă iubirea a învins într-un final. Acum, ei formează o familie minunată alături de cei trei copii: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

În perioada în care a fost despărțit de Kate, se pare că William i-a făcut curte altei femei. Aceasta ar fi putut deveni soția lui și istoria ar fi fost cu totul alta dacă ea ar fi acceptat avansurile Prințului.

Conform presei internaționale, ar fi vorba despre Isabella Anstruther-Gough-Calthorpe. Aceasta este sora vitregă a Cressidei Bonas, fosta iubită a Prințului Harry.

William și Isabella s-ar fi cunoscut în 2004, în timpul unei vacanțe petrecute în Grecia. Despărțit de Kate la acea vreme, Prințul era un tânăr liber și în căutarea iubirii. El a fost instant atras de Isabella, dar aceasta se pare că nu și-ar fi dorit să devină parte a Familiei Regale.

Ani mai târziu, după ce William și Kate s-au căsătorit, Isabella a devenit și ea soția lui Sir Richard Branson.