Connect with us

Evenimente

Cine cântă la încoronarea Regelui Charles

Katy Perry și Lionel Richie se numără printre artiștii care vor cânta la încoronarea Regelui Charles, eveniment de însemnătate istorică ce va avea loc la Londra pe data de 6 mai. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Cine cântă la încoronarea Regelui Charles

La o zi după încoronarea Regelui Charles și a Reginei Camilla, care va avea loc la Westminster Abbey, va fi organizat un eveniment muzical de zile mari. Concertul de încoronare face parte dintre festivitățile care vor celebra urcarea oficială a Regelui Charles pe tronul Marii Britanii.

BBC și BBC Studios vor produce și vor transmite acest super concert în cadrul căruia vor cânta artiști de renume precum Katy Perry, Lionel Richie sau Andrea Bocelli.

Concertul va avea loc duminică, 7 mai 2023 în grădinile de la Castelul Windsor.

Evenimentul va include, de asemenea, un segment numit „Lighting Up the Nation”. Ce înseamnă acest lucru? Diferite locații emblematice din Regatul Unit vor fi iluminate proiecții și lasere de ultimă generație.

Cine va urca pe scenă?

Katy Perry și Lionel Richie se numără printre artiștii de top invitați să cânte în cadrul evenimentului. De asemenea, pe scenă vor mai urca Andrea Bocelli, Sir Bryn Terfel, Take That, Freya Ridings și Alexis Ffrench.

Cine va participa la eveniment?

Pe lângă rege și regină, sunt așteptați să participe și alți membri seniori ai familiei regale, inclusiv Prințul William, Catherine, Prințesa de Wales și copiii lor.

Prințul Harry, care va participa la slujba de încoronare din 6 mai fără ducesa Meghan, probabil că nu va fi prezent la eveniment. BAZAAR.com a raportat anterior că Harry nu va participa la alte angajamente conexe în weekendul încoronării.