Connect with us

Stiri Interne

Cine câştigă America Express 2023

Miercuri seară, 22 martie, postul de televiziune Antena 1 va transmite marea finală America Express 2023. În ultima etapă au mai rămas trei echipe de concurenți: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bordea și Cortea și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Iată cine sunt marii câștigători ai acestui sezon!

Publicat

pe

Cine câştigă America Express 2023

Timp de trei luni, telespectatorii au urmărit cu sufletul la gură Asia Express 2023. Aventurile concurenților prin America Latină au înregistrat în fiecare seară de difuzare a show-ului audiențe mari.

Nu mai puțin de nouă echipe au intrat în această competiție dură. Cu toții au fost nevoiți să trăiască și să călătorească prin Mexic, Guatemala și Columbia cu doar 1 dolar pe zi. Peste 7.000 de kilometri în care vedetele au renunțat la confortul de acasă, au mâncat ce au găsit pe drum și s-au rugat de localnici să îi transporte sau să îi cazeze. Scopul? Acela de a ajunge primii la destinație!

Cele trei luni au trecut, iar în prezent s-a ajuns la etapa finală. Doar trei echipe din cele nouă au reușit să ajungă aici. Este vorba despre Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Bordea și Cortea și Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru.

Mâine seară, 22 martie, postul de televiziune Antena 1 va transmite marea finală America Express 2023. Telespectatorii așteaptă cu nerăbdare să vadă care dintre cele trei echipe rămase va ieși învingătoare.

Conform Gândul, marii câștigători ai acestui sezon al show-ului sunt Cătălin Bordea și Nelu Cortea. Bordea chiar și-a tatuat pe gât simbolul America Express, semn că experiența a fost pentru el una cu totul specială.

Premiul cel mare este în valoare de 30.000 de euro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *