Connect with us

Stiri externe

Cine a castigat Miss Universe 2018?

Miss Filipine, Catriona Gray a castigat luxuriantul concurs al frumusetii, Miss Univers 2018. Marele eveniment a avut loc in Bangkok, Thailanda

Publicat

pe

Miss Filipine le-a intrecut pe toate reprezentantele celor 93 de tari participante si a castigat coroana celei de-a 67-ea editie a concursului Miss Univers.

Catriona a stralucit in fata concurentei din Africa de Sud, Tamaryn Green care a ocupat locul doi, iar Sthefany Gutierrez din Venezuela a intregit podiumul, ocupand locul al treilea.

Anul trecut, frumoasa Demi-Leigh Nel-Peters din Africa de Sud a castigat titlul de Miss Univers, iar acum aceasta i-a cedat coroana Catrionei Gray din Filipine.

Advertisement

Steve Harvey s-a intors pe scena grandiosului concurs, insa de data aceasta s-a asigurat ca nu mai citeste gresit numele castigatoarei, dupa gafa din 2015.

Editia din acest an a avut un juriu format numai din femei. A fost alcatuit din foste castigatoare ale concursului si femei de succes. Acestea au fost sapte la numar.

Concursul a facut si istorie anul acesta pentru ca a permis, pentru prima data, unei concurente transgender sa participe. Miss Spania, Angela Ponce nu a reusit insa sa se claseze in Top 20.

https://www.youtube.com/watch?v=Uxzn2OFKSzk

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *