Connect with us

Stiri Interne

Cine devine noua voce Pro TV după plecarea lui Bebe Cotimanis

După 25 de ani în care a fost vocea Pro TV, Bebe Cotimanis a întrerupt recent această colaborare pentru a începe una nouă, cu postul Prima TV. Iată cine devine acum noua voce Pro TV!

Publicat

pe

Cine devine noua voce Pro TV după plecarea lui Bebe Cotimanis

După 25 de ani în care i-am auzit vocea inconfundabilă la Pro TV, Bebeb Cotimanis a ales să se mute la Prima TV. Anunțul a fost făcut de reprezentanții postului printr-un comunicat de presă, în luna septembrie. Iată însă că aflăm astăzi cine este noua voce Pro TV. Este vorba despre celebrul actor Florin Piersic Jr.

Colaborarea de la Masked Singer pare că a fost de bun augur pentru Florin Piersic Jr., care va rămâne în continuare la Pro TV. Nu îi vom vedea chipul, însă îi vom asculta vocea în promo-uri și nu numai.

Este o colaborare venită la momentul potrivit. Asta având în vedere că, în contextul pandemiei, actorii au fost puternic afectați din punc de vedere profesional.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

One of the things I miss the most 🎠

O postare distribuită de Florin Piersic jr (@florinpiersicjr) pe

“Este un moment în care ne reinventăm, indiferent de meseria pe care o avem. Anul acesta a fost, și pentru mine, o piatră de încercare. În care am descoperit că pot să fac și alte lucruri, unele pe care nu mi le imaginasem până acum. Propunerea venită din partea PRO TV a fost neașteptată și cred că este un real upgrade pentru mine.

Mi-am folosit vocea, de-a lungul timpului, pe foarte puține reclame, dar în câteva documentare la care am ajuns să țin foarte mult și, recent, în două audio book-uri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

🆕 Au apărut previziunile pe TuTub. To go there, check my website 🆓

O postare distribuită de Florin Piersic jr (@florinpiersicjr) pe

Îmi doresc, sincer, să continui în această zonă de povești. De lucruri care ar putea aduce în sufletul oamenilor mai multă liniște. Pentru mine, această colaborare este o provocare și abia aștept să văd cum o să mă descurc în noua situație”, declară Florin Piersic Jr.

Vocea Pro TV devine noua voce Prima TV

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *