Connect with us

Interviuri

Cine distreaza copiii vedetelor? Descopera Gasca Zurli, trupa care a devenit fenomen national!

Cine distreaza copiii vedetelor? Gasca Zurli, trupa care a devenit fenomen national, aduna mii de oameni la fiecare spectacol, iar din primele randuri nu lipsesc niciodata vedetele. Cu micutii in brate, cele mai cunoscute personaje din Romania canta fiecare vers ale unor piese care au devenit deja imn pentru copii.

Publicat

pe

Gasca Zurli Sala Palatului

Gasca Zurli este acum numele unui fenomen national. Mirela Retegan a pornit aceasta „aventura” din nevoia de a-si educa fiica altfel decat ingropand-o in carti. Acum, toți copiii o iubesc, este mereu cu zâmbetul pe buze şi pusă pe distracţie! Mirela Retegan a făcut din pasiunea pentru copii cel mai mare teatru privat pentru copii, “Gaşca Zurli”, care a devenit astfel prima producţie românească cu recorduri în materie de număr de spectacole şi bilete vândute.

VIP_Zurli-13

Mirela Retegan, Andra si Gasca Zurli

Mirela, Gașca Zurli este un fenomen național. Toți copiii sunt topiți după joaca voastră. Care e formula prin care i-ați cucerit?

Exact asta este formula: joacă, joacă, joacă! Ne conectăm cu ei. Îi privim în ochi, îi ascultăm, suntem cu ei 100% și ei se simt iubiți și importanți. Facem ceea ce ei așteaptă mereu și din nou – ne jucăm cu ei. Nimeni și nimic nu ne întrerupe din această activitate. Facem lucruri simple, avem răbdare ca ei să le învețe, îi așteptăm, recunoaștem când greșim, ne ridicăm și mergem mai departe. Nu îi certăm, nu-i punem la punct, nu-i corectăm. Le arătăm partea bună și le spunem mereu că îi iubim. Cred că asta i-a cucerit. Toți oamenii au nevoie de așa ceva și cu atât mai mult copiii.

Jojo si Mirela ReteganJojo si Mirela Retegan

Nu există spectacol Gașca Zurli fără să zărim vedete în rândul publicului. Care sunt cele mai înfocate vedete fani Gașca Zurli?

Horia Brenciu a făcut cover după „Am o căsuță mică” – îl cântă până și în petrecerile private. În casa lor răsună Gașca Zurli. Mina știe tot – fiecare cântecel, fiecare personaj. La ultimul spectacol, Beatrice a cumpărat: ursuleți de pluș, pernuțe, dvd, cd-uri, păpușa Fetița Zurli, rochița, cărți de colorat… Sofia, fetița cea mică a lui Pavel Bartoș, nu are nici doi ani dar vrea două rochițe de Fetița Zurli, pentru că nu vrea să poarte nimic altceva. Până și peste pijamale trebuie să-i dea mama ei rochița Zurli. David Măruță e îndrăgostit de Fetița Zurli și ar vrea să se însoare cu ea, în timp ce Andra a făcut un cover după „Cântec pentru Maya”. Carla, fetița Paulei Chirilă, o joacă pe Tura Vura, Monica Anghel cântă cot la cot cu băiețelul ei tot repertoriul. Antonia, fetița cea mare a Giuliei, vrea să se facă Fetița Zurli atunci când o să fie mare. Teodora, fetița Lianei Stanciu și a lui Miță de la Bere Gratis, a crescut cu noi și ne-a predat finuțelor lor – fetițele lui Chef Florin Dumitrescu.  Sunt foarte puține vedete care să nu treacă prin experiența de-a asculta cântecele noastre și de-a vedea filmările cu noi, de dimineață până seara. Fetița cea mare a lui Zoli Toth, Tia, a fost în prima filmare de la „Am o căsuță mică” și e foarte mândră de asta.

Simona Patruleasa

Simona Patruleasa, fetita ei Ingrid si Gasca Zurli

Se știe că vedetele sunt mai pretențioase, mai ales când vine vorba despre copiii lorlor. Știm că organizați petreceri pentru copiii vedetelor. Care a fost cea mai frumoasă de până acum?

Toate petrecerile cu noi sunt cele mai frumoase. Noi avem ocazia să-i vedem pe părinții acestor copii emoționați și fericiți în cea mai importantă zi din viața copiilor lor. Bucuria celor mici se reflectă pe chipul părinților lor. Atunci, acolo, ei nu mai sunt vedete. Sunt la fel de disperați ca toți părinții să facă poze, să filmeze, să se joace și să participe la toate provocările noastre. Cei care ne iubesc și ne invită la petrecerile copiilor lor sunt oameni frumoși, dispuși să facă tot ce trebuie să iasă o super petrecere. Oricum, în rețeta noastră de petrecere, părinții sunt implicați și copiii sunt foarte fericiți, pentru că, pe lângă faptul că a venit Gașca Zurli, mama și tata cântă, dansează, se joacă împreună cu sărbătoritul și ceilalți invitați.

Andreea Antonescu si fetita Zurli

Andreea Antonescu si Fetita Zurli

„Am o căsuță mică” este cântecul numărul 1 în lumea copiilor din România. Artiști ca Andra sau Horia Brenciu l-au preluat și îl cântă în spectacolele lor. Te-ai așteptat la un asemenea succes?

Nu. Nu m-am așteptat. Mi-am dorit să ajungem și în cele mai îndepărtate colțuri din România. Mi-am dorit să se bucure de noi absolut toți copiii. Și cei cu posibilități materiale și cei care nu-și permit prea multe extravaganțe. Dar, mărturisesc că succesul este peste așteptările mele. Cover-urile celor doi mari artiști sunt pentru noi confirmări care ne susțin și ne dau încredere în ceea ce facem. Suntem fericiți, onorați și mai ales emoționați.

Catalin Maruta

Catalin Maruta si David

Ce vedetă ți-a făcut cel mai frumos compliment legat de munca voastră?

Oo, sunt atât de multe și de frumoase. Ei sunt sinceri și încântați pentru că își văd copiii fericiți. Și ne iubesc din toată inima. Cel mai frumos compliment pentru mine a fost la Sala Palatului, când am avut o problemă care nu ținea de noi și toate vedetele din primul rând: Măruță, George Zafiu, Liana Stanciu, Ana Gheorghe, Mihaela Călin au fost alături de mine. Mi-am luat energie de la ei și încrederea să duc până la capăt spectacolul. Erau acolo și cu privirea îmi transmiteau: dacă ai nevoie suntem aici și facem orice pentru a te ajuta.

Pentru mine e un mare compliment faptul că nu mă refuză nimeni niciodată, că mă susțin, mă promovează, mă ajută de fiecare dată când am nevoie. Ei înțeleg tot efortul din spatele distracției și sunt pentru mine persoane importante, pe care mă bazez și mă sprijin. Sunt recunoscătoare tuturor vedetelor care au dat credit Găștii Zurli și care m-au ajutat să ajung unde sunt în acest moment.

Jojo Gasca Zurli

Ce surprize mai pregătește Gașca Zurli pentru anul acesta?

Pregătim un spectacol nou, cu două personaje noi – cățeii Tashu și Tasha, o emisiune pentru canalul nostru de youtube, un dvd nou, o carte cu jocuri și, stați pe-aproape, urmează niște cântece noi absolut superbe.

Giulia

Giulia 

Monica Anghel 2

Monica Anghel

Paula Chirila Zurli

Paula Chirila

Mihaela Calin

Mihaela Calin (Antena 1)

Daniel Buzdugan

Daniel Buzdugan (Radio Zu)

Ana Maria Gheorghe

Ana Maria Gheorghe (Antena 1)

George Buhnici

George Buhnici (Pro Tv)

Catalin Maruta si David

Catalin Maruta (Pro Tv)

Liana Stanciu

Liana Stanciu (TVR)

VIP_Zurli-14

Anca Bartos

Fenomentul Zurli a cucerit toata Romania. Biletele se vand in doar cateva ore din momentul in care sunt puse in vanzare, iar salile de spectacol sunt pline ochi. Micutii sunt invitati pe scena alaturi de Gasca Zurli, la fel cum s-a intamplat si cu Robin, fiul Corinei Bud, la unul dintre spectacolele din Bucuresti.

[youtube width=”640″ height=”480″]https://www.youtube.com/watch?v=Ke08aV6YpjY[/youtube]

Urmatorul spectacol al Gastii Zurli va avea loc sambata, in Chisinau. Cea mai nouă co-producție a Teatrului Zurli si Teatrul de pe Lipscani „Aventurile Iepurașului in Padurea Poveștilor ” este un spectacol despre curaj si puterea imaginației . O poveste originală scrisă de Mirela Retegan si jucată cu mult talent si bucurie de Ruxandra Coman, Cornel Mihalache, Carmen Magdalena Sascau, Ionut Varodi, Stefan Opreanu. Urmeaza apoi, in 18 si 19 aprilie, spectacole in Londra si Birmingham.