Connect with us

Stiri Interne

Cine e Anghel Damian, actualul iubit al lui Theo Rose

Cel mai hot subiect în presa autohtonă zilele acestea este relația pe care o au Theo Rose și Anghel Damian. Totul este cu atât mai surprinzător cu cât ambii erau implicați în relații de lungă durată despre care publicul nu știa că s-au încheiat. Iată cine este Anghel Damian, actualul iubit al lui Theo Rose.

Publicat

pe

Cine e Anghel Damian, actualul iubit al lui Theo Rose

Încă de la începutul acestei săptămâni, presa din România vuiește cu privire la relația dintre Theo Rose și Anghel Damian. Cei doi au fost surprinși de paparazzi sărutându-se pe străzile din București, astfel că nu a mai existat niciun dubiu. Trăiesc o poveste de dragoste. Asta a luat prin surprindere publicul. Motivul? Ambii erau implicați în relații de lungă durată despre care nimeni nu știa că s-au încheiat. Se pare însă că fiecare dintre cei doi erau deja singuri de mai multă vreme și liberi să fie împreună.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

Dar cine este Anghel Damian, actualul iubit al lui Theo Rose? Mai întâi de toate, actor de teatru și film. Și-a făcut debutul ca scenarist odată cu serialul Vlad. Acum, tânărul este producător și regizor al serialului Clanul. O producție care va fi difuzată pe Pro TV cel mai probabil din toamna aceasta.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

Anghel Damian împlinește 31 de ani peste doar câteva zile. Conform Fanatik, el provine dintr-o familie de artiști. Mama lui este operator de imagine, producător, scenarist și regizor. Tatăl său este regizor, scenarist și profesor la UNATC, președintele Uniunii Cineaștilor din România.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anghel Damian (@angheldamian)

În adolescență, Anghel Damian a făcut baschet. Și-a dorit apoi să dea la Drept, însă a renunțat la asta în favoarea actoriei. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L.Caragiale” secția Actorie, clasa prof. Adrian Titieni.

De-a lungul timpului, a jucat atât în filme, cât și în piese de teatru. A avut vreme de aproximativ 9 ani o relație cu Lia Bugnar, deși între ei era o diferență de vârstă de peste 20 de ani.

Ce actori joacă în Clanul, noul serial de la Pro TV