Connect with us

Stiri externe

Cine e cel mai sexy bărbat în viață în 2023

La fel cum se întâmplă în fiecare an, revista People a făcut public topul celor mai sexy bărbați în viață din anul 2023. În fruntea clasamentului se află Patrick Dempsey. Starul în vârstă de 57 de ani i-a luat astfel locul lui Chris Evans, desemnat anul trecut cel mai sexy bărbat.

Publicat

pe

Cine e cel mai sexy bărbat în viață în 2023

În urma voturilor primite de la cititori, revista People a stabilit și anul acesta cine este cel mai sexy bărbat din lume. Dacă anul trecut Chris Evans se afla în fruntea clasamentului, în 2023 a venit rândul lui Patrick Dempsey.

Actorul este celebru pentru rolul său ca neurochirurg în serialul de succes Anatomia lui Grey.

„Mă bucur că se întâmplă în acest moment al vieții mele. Este plăcută această recunoaștere pe care îmi doresc să o folosesc într-un mod pozitiv”, a declarat starul în vârstă de 57 de ani.

Patrick a fondat în urmă cu câțiva ani Centrul Dempsey. Acesta a fost înființat în onoarea regretatei mame a actorului, cu scopul de a oferi sprijin bolnavilor de cancer și familiilor acestora.

Celebrul actor este căsătorit cu Jillian (57 de ani), makeup artist și fondatoare a propriului brand de clean beauty. Ei au împreună trei copii: Talula (21 de ani) și gemenii Sullivan și Darby (16 ani).

Pe lângă actorie, Patrick Dempsey este pasionat de mașinile de curse.

Din luna decembrie, cinefilii îl vor putea vedea jucând rolul lui Piero Taruffi în filmul Ferrari.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *