Connect with us

Stiri externe

Cine este actrița pentru care Donald Trump este anchetat pentru relații intime

Donald Trump este anchetat în prezent pentru că ar fi plătit-o pe actrița Stormy Daniels, pentru favoruri sexuale, însă falsificând, pentru acest lucru, acte comerciale. Iată cine este vedeta filmelor pentru adulți care îi poate pune în cui cariera politică.

Publicat

pe

Cine este actrița pentru care Donald Trump este anchetat pentru relații intime

Donald Trump se află din nou în atenția întregii lumi, după ce a fost deschisă o anchetă care i-ar putea suspenda cariera politică, în apropierea viitoarelor alegeri prezidențiale din Statele Unite. Fostul președinte este anchetat pentru că ar fi platit-o pe Stormy Daniels, o fostă actriță în filme pentru adulți, în schimbul unor favoruri sexuale. Aceasta ar fi primit 130.000 de dolari, în ajunul alegerilor prezidențiale din 2016. Plata nu este ilegală în sine, dar ce este ilegal a fost modalitatea prin care avocatul și impresarul lui Donald Trump a efectuat-o, falsificând, pentru acest lucru, acte comerciale.

Stormy Daniels, pe numele real Stephanie Clifford, este o actriță de filme pentru adulți, regizoare și scriitoare americană. Ea s-a născut pe 17 martie 1979 în Baton Rouge, Louisiana, sub numele de Stephanie Clifford. Daniels și-a început cariera în industria filmelor pentru adulți în 2002 și a jucat în peste 150 de filme.

Ea a devenit cunoscută publicului larg în 2018, când a afirmat că a avut o aventură cu Donald Trump în 2016, cu câteva luni înainte de alegerile prezidențiale din SUA. Daniels a pretins că a primit bani pentru a păstra tăcută despre această întâlnire, iar acest caz a dus la o investigație federală și la un scandal mediatic major. Daniels a fost, de asemenea, implicată într-un proces judecat în instanță împotriva lui Trump, în legătură cu acordul de tăcere semnat între ei, însă cazul a fost mai târziu respins.