Connect with us

Stiri Interne

Cine este Babasha, artistul care a cântat manele la concertul Coldplay

Miercuri seară, un moment neașteptat a stârnit rumoare în rândul publicului la concertul trupei Coldplay de pe Arena Națională. Iată cine este Babasha, artistul român care a cântat manele la concert, invitat pe scenă de însuși Chris Martin!

Publicat

pe

Cine este Babasha, artistul care a cântat manele la concertul Coldplay

Ieri seară, Chris Martin a invitat pe scenă, în cadrul concertului susținut de Coldplay la București, un tânăr român. Vlad Babașa, cunoscut sub numele de Babasha, a interpretat o manea pe scena Arenei Naționale. Valul de huiduieli și reacții negative nu a întârziat să apară.

Babasha este originar din Bacău și este foarte popular pe mai multe platforme de streaming audio. Deși publicul de la concertul Coldplay nu a fost prea receptiv, tânărul se bucură de succes în mediul online.

Melodia „Păi Naa”, lansată în urmă cu 11 zile, a strâns peste 6,8 milioane de vizualizări pe YouTube și ocupă primul loc în trending.

Cu 104.000 de abonați pe YouTube și 15 videoclipuri publicate, Babasha se bucură de o audiență semnificativă. Pe Spotify, artistul are cinci piese în top 50 cele mai ascultate melodii și peste 565.000 de ascultători lunari. Melodia „Baklava” a strâns peste 5,5 milioane de ascultări.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de B A B A S H A (@babashaofficial)

Pe contul de Instagram, unde are peste 63.000 de urmăritori, el se prezintă ca artist, compozitor, textier și producător. Pe profilul său oficial de Facebook scrie că a început să studieze în 2021 la Universitatea Națională de Muzică din București.

Deși momentul de pe scenă a generat controverse, Chris Martin a continuat să cânte alături de Babasha, încercând să-l încurajeze.

Răspunsul lui Babasha, pe TikTok

@babashaofficial♬ sunet original – B A B A S H A