Connect with us

Stiri Interne

Cine este Bianca Boeroiu, românca premiată cu trofeul Emmy?

Bianca Boeroiu este românca ce a reușit o performanță la care oameni din întreaga lume nici nu îndrăznesc să viseze. Ea a fost premiată cu un mult râvnit trofeu Emmy. Iată în continuare detaliile!

Publicat

pe

Cine este Bianca Boeroiu, românca premiată cu trofeul Emmy?

Bianca Boeroiu este make-up artist și a făcut parte din echipa care a lucrat la primul sezon din serialul Wednesday. Reamintim că acesta a fost filmat integral în România, sub „bagheta magică” a legendarului regizor Tim Burton. Serialul marca Netflix s-a bucurat de un succes extraordinar și a reprezentat o promovare foarte bună pentru țara noastră.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Denis Predescu (@denis_predescu)

Pentru munca ei din Wednesday, Bianca Boeroiu a fost răsplătită cu un trofeu la care mulți nici nu îndrăznesc să viseze. Este vorba despre premiul Creative Arts Emmy, la categoria “Outstanding Contemporary Makeup”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Denis Predescu (@denis_predescu)

Conform stirileprotv.ro, Bianca este reputat make-up artist și artist vizual cu specializare în ceramică. Ea a lucrat la numeroase producții cinematografice românești și are în palmares trei trofee Gopo. „Aferim”, „Loverboy”, „Un pas în urma serafimilor” sau „Eu când vreau să fluier, fluier” se numără câteva dintre filmele la care aceasta a lucrat.

La Premiile Emmy, Bianca a strălucit într-o rochie creată de Denis Predescu. Look-ul ei a purtat semnătura stilistei Mădălina Drăgoi.