Connect with us

Uncategorized

Cine este iubita lui Tudor Chirilă. Sunt zvonuri de nuntă?

Deja de mai bine de zece ani, Iulia Mîzgan este femeia care îi stă alături lui Tudor Chirilă. Cei doi au împreună doi copii și formează un cuplu solid și foarte discret. Au însă planuri de nuntă?

Publicat

pe

Cine este iubita lui Tudor Chirilă. Sunt zvonuri de nuntă?

Din anul 2012, rebelul Tudor Chirilă trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Iulia Mîzgan. Artistul este și tătic, având doi copii împreună cu partenera sa. Este vorba despre doi băieți cu vârste de opt, respectiv șase ani.

Cei doi își țin relația cât mai departe de ochii curioșilor. De altfel, de-a lungul anilor, Iulia a fost fotografiată doar de paparazzi, încercând să nu fie prea expusă în mass media.

Iulia Mîzgan provine din Bistrița. Tânăra a absolvit Școala Națională de Studii Politice si Administrative din București și lucrează în marketing și relații publice.

Oamenii se întreabă dacă, după mai bine de zece ani de relație, cei doi plănuiesc să își unească destinul. Ei bine, se pare că nunta nu se întrevede printre planurile lor de viitor.

Advertisement

Într-un interviu pentru revista Taifasuri, Tudor Chirilă a spus că nu crede în instituția căsătoriei. El este de părere că iubirea și respectul sunt cele mai importante într-un cuplu.

„Căsătoria nu poate garanta respect, nu poate garanta iubire nesfârșită. Genul acesta de evenimente nu ne plac nici mie, nici partenerei mele, iar aici ne-am potrivit”, a declarat artistul, conform Fanatik.

Cât despre rolul de tată, acesta încearcă să le insufle copiilor săi valori reale după care să își ghideze viața.

„Unui copil de 6 ani trebuie să-i instaurezi niște rutine, să le aibă deja instalate. Să înceapă să aibă responsabilitatea temelor lui, să și le facă singur, să vorbească despre ele și să înțeleagă că în viață nu totul se obține cu un click pe telefon. Este foarte important. Și asta le explic copiilor mei în fiecare zi”, a mai povestit el.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *