Connect with us

Stiri Interne

Cine este iubitul Anamariei Prodan după divorțul de Reghecampf

A trecut aproximativ un an și jumătate de la despărțirea de Laurențiu Reghecampf, iar soarele se pare că a ieșit din nou pe strada celebrei impresare din punct de vedere sentimental. Iată cine este iubitul Anamariei Prodan!

Publicat

pe

Cine este iubitul Anamariei Prodan după divorțul de Reghecampf

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit oficial în toamna anului 2021. Divorțul s-a produs după luni întregi în care Anamaria și-a apărat public mariajul deși toată lumea vorbea despre o relație extraconjugală a soțului ei. Relație extraconjugală care, ulterior, s-a dovedit a fi adevărată. Reghecampf trăia de mai multă vreme o poveste de iubire alături de Corina Caciuc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Reghecampf Laurentiu (@r.laurentiu)

În prezent, Laurențiu Reghecampf este fericit alături de femeia iubită care i-a dăruit și un copil. Iată că soarele se pare că a ieșit acum și pe strada Anamariei din punct de vedere sentimental. Vedeta iubește și este iubită, iar asta o face să radieze de fericire.

Iubitul Anamariei Prodan este Flavius Nedelea, un om de afaceri mai tânăr cu opt ani decât ea. Acesta are 42 de ani și deține mai multe afaceri în domeniul hotelier și al restaurantelor, atât în Constanța, cât și în București.

Deși se iubesc la nebunie, cei doi par că își doresc să își păstreze relația departe de ochii curioșilor.

„Viața mea este minunată, nu am nimic de ascuns. Protejez omul de lângă mine! Este minunat! Fabulos! Îi mulțumesc pentru fiecare clipă de vis pe care mi-o oferă și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc”, a declarat impresara pentru Click.ro.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *