Connect with us

Stiri Interne

Cine este iubitul Erikai Isac, artista care a lansat Macarena

Artista care se bucură de un succes extraordinar după lansarea unor piese precum Macarena sau Femei în Parlament, trăiește o poveste de dragoste cu un coleg de breaslă. Iată cine este iubitul Erikăi Isac!

Publicat

pe

Cine este iubitul Erikai Isac, artista care a lansat Macarena

Deși e de multă vreme în industria muzicală, Erika Isac a cunoscut celebritatea abia acum, odată cu lansarea piesei Macarena. Piesa a devenit virală și a strâns aproape 7 milioane de vizualizări pe YouTube. De succes se bucură și următorul ei single, Femei în Parlament.

Erika pare o feministă convinsă, iar piesele ei au un limbaj dur și obscen prin care prezintă probleme cu care femeile se confruntă în societatea actuală. Cu toate astea, iată că artista are o latură sensibilă și un coleg de breaslă a reușit să o cucerească.

Până nu demult, Erika a avut o relație cu Adi Istrate. Povestea lor s-a încheiat însă, iar tânăra se iubește acum cu un trapper celebru. M.G.L. este numele celui care îi este acum iubit.

Conform cancan.ro, cei doi au relație de puțin timp. Cu toate astea, s-ar fi mutat deja împreună, iar lucrurile ar fi destul de serioase.

Paparazzi i-au surprins pe Erika Isac și M.G.L. la o sesiune de shopping la mall. Se țineau nestingheriți de mână, semn că nu își ascund relația.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *