Connect with us

Recomandarea ADPM

Cine este Laura Bretan, fetita care ne-a uimit la Romanii au Talent

Cine este Laura Bretan, fetita ca a uimit o tara intreaga cu vocea de inger si cu interpretarea, ca o adevarata soprana, a ariei “O mio babbino caro”? Tanara de 13 ani este favorita pentru marele premiu de 120.000 de euro de la finalul concursului.

Publicat

pe

laura-bretan

Laura Bretan a uimit o tara intreaga vineri seara cand, prezenta pe scena, la preselectiile Romanii au Talent, a interpretat impecabil, ca o adevarata soprana, aria “O mio babbino caro”, de Giacomo Puccini.

laura-bretan-romanii-au-talent-1

Publicul a aplaudat frenetic, iar membrii juriului s-au ridicat de la pupitru si au urcat pe scena sa o imbratiseze, uitand sa mai apese pe clasicul buton rosu. Florin Calinescu a spus chiar ca, dupa ce a auzit-o pe Laura, a simtit ca a trimis direct in finala prea multi concurenti pana atunci, apasand butonul auriu. “Din pacate am epuizat nenorocitul asta de buton auriu ca niste prosti“, a strigat el pe scena.

laura-bretan-florin-calinescu

Laura a avut unul din cele mai bune momente de la Romanii au talent de pana acum. Poate chiar cel mai bun la capitolul muzica si interpretare vocala. Este in prezent favorita la marele premiu de 120.000 de euro acordat de public in finala sezonului din acest an.

Laura Bretan – Romanii au talent

Posted by Laura Bretan on Friday, April 8, 2016

Cine este Laura Bretan

Laura Bretan este de origine romana, insa s-a nascut in Statele Unite ale Americii. Are 13 ani si locuieste in Chicago.

laura-bretan-romanii-au-talent

Canta de la patru ani, indrumata de profesorul de muzica roman, stabilit in Chicago, Cristian Dumetrana, este cantareata de opera, dar interpreteaza in spectacole si alte genuri, precum pop, soul sau chiar jazz. Talentul sau a starnit interes si in presa de peste ocean, tanara aparand in reportaje difuzate de ABC si CBS. Laura a fost nominalizata la Chicago Music Awards la categoria ‘’Cel mai bun artist sub varsta de 15 ani’’, a castigat concursurile ‘’Super Top Dog’’ pentru copii sub 14 ani, ‘’Stars of Tomorrow’’, ‘’Amateur Night’’ si ‘’New York City’s Apollo Theater’’. Mai mult, a cantat in duet si cu tenorul John McDermott.

Posted by Laura Bretan on Sunday, April 10, 2016

Cine sunt parintii ei

Posted by Laura Bretan on Sunday, April 10, 2016

Laura locuieste alaturi de parinti in Chicago. Tatal ei lucreaza in domeniul constructiilor, iar mama are grija de copii.