Connect with us

Stiri Interne

Cine este Mirel din Turnu Măgurele

Mirel din Turnu Măgurele este „personajul” central din Macarena, cea mai controversată și mai ascultată piesă din România la momentul actual. Iată ce spune artista Erika Isac despre „celebrul” Mirel din versurile piesei care a devenit virală în mediul online.

Publicat

pe

Cine este Mirel din Turnu Măgurele

La o săptămână după lanaare, piesa Macarena a Erikăi Isac este pe locul 1 în trending. Melodia trap se bucură de mai mult succes decât ar fi sperat vreodată artista care nu doar că o interpretează, ci care a și compus-o.

Deși există mulți contestatari, foarte mulți oameni descriu piesa drept un manifest. În versurile foarte dure și pe alocuri obscene s-au regăsit numeroase femei. Ele o aplaudă pe Erika pentru curajul de a spune pe șleau ceea ce ele nu au avut niciodată curajul să verbalizeze.

Într-un interviu acordat lui Petrișor Obae pentru paginademedia.ro, Erika Isac a vorbit despre această piesă. Inclusiv despre Mirel din Turnu Măgurele! Iată cum l-a descris pe acest personaj din propriile versuri.

„E genul care are păreri despre orice. Bărbatul care atunci când a venit Covid-ul era medic, care atunci când sunt alegerile e politician, care atunci când scoate Erika Isac Macarena practică sportul „datul cu părerea”. El știe, el este expert în feminism și misoginism. Genul acela care are o opinie despre orice, dar nu este suficient de documentat. Păreri multe, dar degeaba”, a explicat artista.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *