Connect with us

Stiri externe

Cine este nepotul Prințesei Diana. Ce va moșteni!

Nepotul Prințesei Diana, Louis Spencer, este unul dintre cei mai râvniți burlaci. Viceconte Alhorp, el este adesea comparat cu verișorul său mai mare, Prințul Harry, mai ales prin prisma asemănării fizice. Acesta va moșteni averea considerabilă a familiei sale.

Publicat

pe

Cine este nepotul Prințesei Diana. Ce va moșteni!

Louis Spencer împlinește chiar azi, 14 martie, vârsta de 30 de ani. Vicecontele Alhorp este nepotul Prințesei Diana – fiul cel mare al contelui Spencer. Louis este fratele gemenelor Lady Amelia și Lady Eliza, dar și a modelului Lady Kitty Spencer.

Tânărul nu este foarte cunoscut la nivel internațional, însă e celebru printre britanici. Ba mai mult, presa l-a comparat adesea cu verișorul său mai mare, Prințul Harry. Asta prin prisma asemănării fizice dintre cei doi, ambii având părul roșcat.

Louis este moștenitorul averii impresionante a familiei sale, dar și a proprietății de 13 500 de hectare pe care aceștia o dețin. Valoarea casei în stil georgian și a terenului se ridică la peste 100 de milioane de lire sterline.

În acest context, el este considerat drept unul dintre cei mai râvniți burlaci.

Louis și-a petrecut copilăria în Africa de Sud, unde s-a mutat după divorțul părinților. Tânărul a urmat cursurile Colegiului Diocesan din Cape Town, o instituție privată de învățământ. În urmă cu câțiva ani, vicecontele Alhorp s-a mutat la Londra și a absolvit Universitatea Edinburgh.

Dorindu-și ca viața sa să rămână privată, el a renunțat la toate conturile pe care le avea pe rețelele de socializare. În ciuda acestui fapt, visul său cel mai mare este acela de a devenit actor.