Connect with us

Stiri externe

Cine este noua regină nerecunoscută oficial a Greciei

Monarhia grecească a fost abolită în anul 1973, motiv pentru care Prințul Pavlos nu va prelua niciodată tronul, însă rămâne conducătorul Coroanei Greciei. Iată cine este soția lui, regina nerecunoscută oficial a Greciei!

Publicat

pe

Cine este noua regină nerecunoscută oficial a Greciei

Noua regină nerecunoscută oficial a Greciei este Marie-Chantal și are 54 de ani. Creatoarea de modă este soția conducătorului Coroanei Greciei, Prințul Pavlos. Cei doi s-au căsătorit în anul 1995, după ce s-au cunoscut la New York, într-o întâlnire aranjată de prieteni comuni.

Cei doi nu vor fi însă niciodată recunoscuți oficial ca Rege și Regină. Monarhia grecească a fost abolită în anul 1973, fiind acum cunoscută drept Republica Elenă.

Marie-Chantal este femeie de afaceri în domeniul modei și are cinci copii. Regele Constantin al II-lea al Greciei s-a stins pe data de 10 ianuarie, la 82 de ani. Astfel, Prințul Pavlos este cel care îi ia locul, iar Marie devine regină, însă doar cu titlu onorific.

Soția Prințului Pavlos este fiica afaceristului america Robert Miller. Acesta are o avere estimată la peste două milioane de euro.

Nunta grandioasă a celor doi s-a desfășurat în 1995 la Londra. În prezent, Pavlos și Marie-Chantal își împart timpul între New York și Londra.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *