Connect with us

Stiri Interne

Cine este noul iubit al lui Sore

Soarele a ieșit din nou pe strada lui Sore, la doi ani după despărțirea de Mircea Julean, tatăl fiicei sale. Artista are un nou iubit alături de care a petrecut recent o vacanță romantică în Italia. Iată cine este actualul partener al artistei!

Publicat

pe

Cine este noul iubit al lui Sore

Sore și noul ei iubit au petrecut o vacanță de neuitat în Italia. La doi ani de la despărțirea de Mircea Julean, tatăl fiicei sale, artista și-a găsit fericirea alături de un nou partener. Imaginile din vacanță postate de ea pe social media nu fac decât să confirme că dragostea a reînflorit în viața ei.

Într-un decor pitoresc, pe străzile înguste ale orașelor italiene, Sore și partenerul ei au fost surprinși în ipostaze tandre și romantice. Vizibil fericiți și ținându-se în brațe, cei doi au părut să se bucure din plin de fiecare moment petrecut împreună.

Este evident că Sore și noul ei iubit își trăiesc iubirea din plin. Este prima relație asumată public de artistă după despărțirea de bărbatul alături de care are un copil.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SORÉ (@soreonline)

Discretă din fire, artista a ales să nu dezvăluie identitatea noului ei iubit. Astfel, nu i-a dat tag în fotografii și nu i-a arătat chipul.

„Da, sunt într-o relație, și nu de ieri de azi. Dar, așa cum fost și până în prezent, nu-mi place să vorbesc la modul public despre viața personală. Dar, da sunt într-o relație și sunt super fericită!”, a spus ea pe paginile de pe rețelele de socializare.

Artista și Mircea Julean au format un cuplu timp de opt ani și au împreună o fetiță: Erin (7 ani).

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SORÉ (@soreonline)