Connect with us

Stiri Interne

Cine este noul iubit arab al Aneimaria Prodan

După despărțirea de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan iubește din nou. Se pare că și-a găsit fericirea în Dubai, în brațele unui medic din Arabia Saudită. Iată cine este noul iubit arab al Aneimaria Prodan.

Publicat

pe

Cine este noul iubit arab al Aneimaria Prodan

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au despărțit oficial toamna trecută. S-a întâmplat după luni întregi în care Anamaria și-a apărat public mariajul deși toată lumea vorbea despre o relație extraconjugală a soțului ei.

În prezent, Laurențiu Reghecampf este fericit alături de femeia iubită care i-a dăruit și un copil. Divorțul nu s-a pronunțat încă oficial, dar se pare că și Anamaria și-ar fi refăcut deja viața.

Advertisement

Tocmai în însoritul Dubai, alături de un medic din Arabia Saudită. Au deja poze împreună pe rețelele de socializare, dar Anamaria nu a recunoscut oficial relația. Se afișează însă alături de el și se mândrește cu cadourile exclusiviste cu care acesta o răsfață. Cel mai recent, acesta i-ar fi dăruit vedetei un inel cu diamante. Să fie oare cel de logodnă?

Dr. Ashary este unul dintre cei maia apreciați medici plasticieni din Arabia Saudită. Este pasionat de golf și echitație. Deține clinici atât în Arabia Saudită, cât și în Anglia și Dubai.

Advertisement

Replica lui Laurențiu Reghecampf în scandalul cu Anamaria Prodan

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN REGHECAMPF (@anamariaprodanreghecampf)

Advertisement

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *