Connect with us

Stiri Interne

Cine este Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent 2023

Rareș Prisăcariu a reușit, la doar șapte ani, să impresioneze juriul și publicul emisiunii Românii au Talent, câștigând ediția din 2023 a celebrului show de televiziune. Iată momentul cu care s-a prezentat în finală și detalii despre cine este acest copil pe care unii îl numesc „geniu”, iar alții în contestă.

Publicat

pe

Cine este Rareș Prisăcariu, băiatul care a câștigat Românii au Talent 2023

Încă din etapa audițiilor, Rareș Prisăcariu a reușit să impresioneze audiența show-ului Românii au Talent 2023.

Puștiul în vârstă de doar 7 ani a primit atunci Golden Buzz de la prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș. Impresionați de talentul micuțului, aceștia l-au trimis direct în semifinale.

Apoi, în etapa semifinalelor, Rareș a reușit din nou să cucerească publicul, asigurându-și în urma voturilor un număr în finală. Finală pe care, de altfel, a și câștigat-o.

Advertisement

Copilul a izbucnit în lacrimi pe scenă în momentul în care a aflat că este câștigătorul marelui premiu în valoare de 120 000 de euro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Rareș Prisacariu (@rares.prisacariu)

Advertisement

Rareș are doar șapte ani și vine din Botoșani. Este pasionat de lectură, iar visul lui este să devină un mare actor. Părinții copilului îl susțin în tot ceea ce face. Gina și Marius Prisăcariu sunt extrem de mândri de copilul lor. Ea este educatoare, pasionată de lectură și pictură, iar el este funcționar public, pasionat de istorie și cinematografie.

Locul 2 la Românii au Talent l-au obținut acrobații de origine ucraineană Olya și Valera.

Oleg Spînu s-a clasat pe poziția a treia.

Advertisement

Sandip Brahamin a obținut premiul de originalitate, în valoare de 10 000 de euro.

Participarea micuțului Rareș la Românii au Talent a stârnit reacții polarizante în mediul online. Sunt mulți aceia care îl consideră un fenomen pe băiețelul care recită poezii și monologuri. Alții, în schimb, sunt de părere că Rareș are doar o memorie bună și recită precum un „roboțel”.

Printre cei care au contestat prestația lui se numără și Radu Herjeu, fost membru CNA. Acesta a scris pe rețelele de socializare un mesaj prin care transmite că puștiul a fost folosit. El este de părere că micuțul nici măcar nu a înțeles mesajul poeziei pe care a recitat-o pe scena show-ului de televiziune.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *