Connect with us

Stiri Interne

Cine este soția lui Mircea Bravo

Deși este o prezență constantă în mediul online, Mircea Bravo este extrem de discret atunci când vine vorba despre viața lui privată, despre care vorbește foarte rar public. Iată cine este soția lui, tânăra din Bistrița căreia i-a jurat iubire veșnică în vara anului trecut!

Publicat

pe

Cine este soția lui Mircea Bravo

Mircea Bravo este unul dintre cei mai iubiți comedianți din mediul online. Cu toate astea, acesta e extrem de discret atunci când este vorba despre viața lui privată.

Din acest motiv, fanii săi au fost surprinși să afle că Mircea s-a însurat în vara anului trecut. Asta în condițiile în care, înainte de nuntă, mulți nici măcar nu știau că are o iubită.

Aleasa lui este Georgiana, o tânără frumoasă originară din Bistrița. Un lucru pe care cei doi îl au în comun este discreția. Soția lui Mircea Bravo nu își dorește să fie în lumina reflectoarelor.

În trecut, comediantul a dezvăluit că soția lui activează în învățământul universitar. Ei s-au cunoscut printr-un prieten comun, în perioada pandemiei. Nunta a avut loc în vara anului 2022, la Cluj-Napoca.