Connect with us

Stiri Interne

Cine este soțul Danei Rogoz, bărbatul cu 19 ani mai în vârstă decât vedeta

Anul acesta se împlinesc 8 ani de căsătorie și cam 16 ani de iubire pentru Dana Rogoz și soțul ei. Dar cine este Radu Dragomir, bărbatul cu 19 ani mai în vârstă căruia actrița i-a dăruit 2 copii?

Publicat

pe

Cine este soțul Danei Rogoz, bărbatul cu 19 ani mai în vârstă decât vedeta

Dana Rogoz și-a găsit iubirea în urmă cu 16 ani, în persoana regizorului Radu Dragomir. Povestea lor de dragoste nu a fost una lipsită de controverse. Dar atunci când sentimentele sunt puternice și destinul le este favorabil, parcă nimic nu mai contează. Nici măcar diferența de vârstă de 19 ani.

Înainte de a o cunoaște pe Dana, Radu Dragomir a fost căsătorit preț de mai bine de un deceniu cu actrița Ozana Oancea. Au împreună și un copil. Au existat de-a lungul anilor mulți care au acuzat-o pe Dana Rogoz că a destrămat o familie. Alții l-au arătat cu degetul pe Radu că și-a părăsit familia pentru o altă femeie. Adevărul însă, îl știu doar ei.

Cert este că povestea lor a trecut testul timpului. Se iubesc de 16 ani, iar de aproape 8 au devenit soț și soție.

Într-o rochie superbă și un decor de poveste, Dana Rogoz a trăit in iulie 2012 cea mai frumoasă zi din viața ei. A fost înconjurată de prieteni apropiați și mai fericită ca niciodată. Nunta Danei Rogoz cu Radu Dragomir s-a desfășurat la Palatul Mogoșoaia.

Advertisement

Cum arata casa Danei Rogoz. E cea mai inedita din showbiz?

Dana și Radu și-au pus tot sufletul în organizarea acestei petreceri. Iar fiecare amănunt la care s-au gândit i-a făcut pe invitați să se simtă personaje într-un cadru mirific, de poveste. Cortul alb amenajat pe o pajiște imensă a fost însuflețit de colivii și becuri colorate, felinare și ghirlande. Precum și rânduri întregi de ghivece cu flori de câmp pe care invitații le-au primit în dar din partea mirilor, ca amintire. Multe dintre decorațiuni au fost confecționate de Dana însăși, care a ținut ca totul să fie cât mai personalizat posibil.

Doi ani mai târziu, în 2014, Dana Rogoz și Radu Dragomir au devenit părinți. Actrița a adus atunci pe lume un băiețel perfect sănătos, în prima zi de primăvară. Vlad Luca Dragomir a venit să le împlinească iubirea și să le întregească familia.

Nu s-au oprit acolo, iar anul acesta i-au dăruit lui Vlad o surioară. Pe 20 mai 2020 s-a născut micuța Lia Elena Dragomir, cel de-al doilea copil al cuplului.

„Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță, te iubesc!”, spunea Dana Rogoz.

Anul trecut, Dana si Radu Dragomir au bifat și un succes pe plan profesional. Este vorba despre filmul Mo, regizat de Radu, în care Dana a jucat rolul principal. Film care s-a bucurat de altfel de mare succes.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *