Connect with us

Stiri Interne

Cine este soțul lui Carmen Grebenișan de la Survivor

Carmen Grebenișan, influencer cunoscut din mediul online și concurentă la Survivor România, s-a măritat în vara anului 2021. Iată cine este soțul ei, bărbatul care i-a cucerit inima și care o așteaptă acasă la întoarcerea din Republica Dominicană.

Publicat

pe

Cine este soțul lui Carmen Grebenișan de la Survivor

Carmen Grebenișan este unul dintre cei mai apreciați influenceri din mediul online. Popularitatea ei a crescut considerabil după ce a participat la Asia Express alături de buna ei prietenă, Alina Ceușan. În prezent, Carmen este concurentă la Survivor România. Deși poate nu mulți se așteptau la asta, vedeta a rezistat în jungla din Dominicană și face față cu brio competiției.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

Cel care o așteaptă să revină acasă de la Survivor este chiar soțul ei. Alex Militaru este numele bărbatului cu care Carmen s-a căsătorit civil în vara anului 2021. Alex este din Slatina și a absolvit cursurile Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, fiind de profesie farmacist.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CARMEN GREBENISAN (@grebenisancarmen)

Cererea în căsătorie a fost una memorabilă și s-a petrecut în 2020. Momentul cererii a fost unul deosebit, romantic, petrecut sub clar de lună. Așa cum era de așteptat, șampania și florile au completat perfect decorul idilic.

Un an mai târziu, Alex și Carmen și-au unit destinele. Cununia civilă a avut loc la Primăria sectorului 2 din Capitală. Martori și nași au fost aleși Alina Ceușan și soțul ei, Raul Tișa.

„Nu a fost dragoste la prima vedere. Am fost amici timp de trei ani. Am fost compatibili la nivel amical. Ne-am înțeles foarte bine și ne-am apropiat după”, povestea Carmen despre începuturile relației lor.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *