Connect with us

Stiri Interne

Cine îl înlocuiește pe Cătălin Măruță la Pro TV

În aproape 16 ani, de când a început emisiunea de la Pro TV, Cătălin Măruță nu a lipsit deloc de la cârma show-ului care îi poartă numele. Acum este însă nevoit să ia o perioadă de pauză, urmând să fie supus unei intervenții chirurgicale. Iată cine îl înlocuiește!

Publicat

pe

Cine îl înlocuiește pe Cătălin Măruță la Pro TV

Cătălin Măruță va lipsi în următoarea perioadă de pe micul ecran. Urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale ce nu mai poate fi amânată. Asta înseamnă că va lua o pauză și nu va mai prezenta emisiunea de la Pro TV care îi poartă numele. Prima pauză a omului de televiziune după aproape 16 ani de când a început acest proiect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Maruta (@catalin_maruta)

Advertisement

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a povestit Cătălin Măruță la Pro TV.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Adela Popescu (@adela_popescu)

Începând de astăzi, locul lui va fi luat de Adela Popescu. Ea va prezenta emisiunea „La Măruță” în perioada în care el va lipsi pentru operație și recuperare.

Advertisement

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță. Mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune. Să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat și Adela Popescu.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *