Connect with us

Stiri Interne

Cine joacă în noul serial “Bravo, tată!”, de la Antena 1

Postul de televiziune Antena 1 le-a pregătit telespectatorilor o nouă surpriză pentru sezonul de toamnă. Este vorba despre serialul de comedie “Bravo, tată!”, producție în care rolurile principale sunt interpretate de Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel.

Publicat

pe

Cine joacă în noul serial “Bravo, tată!”, de la Antena 1

Noul serial de pe Antena 1, “Bravo, tată!”, spune povestea a patru bărbați care provin din medii complet diferite. Ei devin prieteni prin prisma faptului că copiii lor frecventează aceeași grădiniță. Unul este influencer, altul este un văduv intelectual, altul un casnic întreținut, iar cel de-al patrulea un băiat de modă veche ce vinde haine și parfumuri din portbagajul mașinii. Ei ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

„În viața reală am trecut prin multe situații pe care voi le veți vedea în serial. Cred că pot să fiu o sursă de inspirație pentru scenariști! Îmi place foarte mult proiectul, e scris foarte bine, iar castul e…perfect!”, spune Liviu Vârciu.

„Îmi place că povestea nu e despre un singur personaj. De data asta sunt patru. Gașca e misto, de la echipă până la actori, ceea ce face ca atmosfera de la filmări să fie fix ce trebuie”, adaugă Răzvan Fodor.

„Serialul ăsta este, pentru mine, o poveste de prietenie, pe care o privesc din două perspective. Prima, cea a lui Emil, personajul pe care îl joc și care, mulțumită lui Gioni, Mario și Flavius, trece peste o perioadă grea din viața lui. A doua, a mea, pentru că perspectiva ca acest serial să-mi aducă trei noi prieteni, pe Răzvan, Liviu și Cosmin, m-ar bucura foarte mult”, declară și Ștefan Pavel.

„Personajul meu e un tătic casnic, care face de toate în casă, calca, spală, duce copiii la şcoală şi este şi destul de <încălecat> şi de fosta, şi de actuala”, declară Natanticu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Antena1 (@antena1_oficial)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *