Connect with us

Stiri Interne

Cine l-a îmbrăcat pe Theodor Andrei la Eurovision

Theodor Andrei a fost intens criticat în presă și în mediul online pentru felul în care s-a prezentat pe scena Eurovision 2023, unde a obținut cel mai slab rezultat din istorie. Iată cine este stilistul care i-a compus vestimentațiile purtate în concurs și la evenimentul de deschidere.

Publicat

pe

Cine l-a îmbrăcat pe Theodor Andrei la Eurovision

Theodor Andrei, reprezentantul României, nu a făcut o figură bună la Eurovision 2023. Tânărul a fost aspru criticat pentru că a reușit „performanța” de a obține cel mai slab rezultat din istorie, primind zero puncte în semifinală.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eurovision Song Contest (@eurovision)

De criticile presei și ale internauților nu au scăpat nici ținutele afișate de artist în cadrul concursului. Reprezentantul României a urcat pe scenă îmbrăcat într-un costum roz cu pantaloni scurți și sacou. La bustul gol, cu bocanci în aceeași nuanță de roz și cu șosete cu imprimeuri din desene animate.

Așa cum era de așteptat, Theodor nu și-a ales singur vestimentația, ci a fost îmbrăcat de un stilist. Rodica Puca este stilistul care a făcut parte din delegația României la Liverpool. Aceasta a hotărât ținutele pe care tânărul le-a purtat atât pe scenă, cât și la ceremonia de deschidere oficială a concursului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Eurovision Song Contest (@eurovision)

Toate piesele pe care artistul le-a purtat au purtat semnătura unor designeri români. La evenimentul organizat în deschiderea Eurovision 2023, el a afișat o rochie-sacou creată de Lorenzo Heel și bocanci creați de Mihaela Glăvan, scrie Libertatea.

„Am avut plăcerea să realizez tunică cu print zebră pentru artistul Theodor Andrei. Îi țin pumnii, iar voi oamenii din diaspora puteți să votați. Mulțumesc echipei TVR pentru colaborare. Ansamblul vestimentar a fost realizat de Rodica Pucă , ținuta fiind completată de bocancii super cool realizați de Mihaela Glăvan”, a scris pe rețelele de socializare Lorenzo Heel.