Connect with us

Style Judgement

Cine o îmbracă pe Regina Letizia a Spaniei

Regina Letizia a Spaniei, soția Regelui Felipe, este una dintre cele mai frumoase, dar și cele mai stilate reprezentante ale familiilor regale europene. Indiferent de ocazie, aparițiile sale sunt întotdeauna impecabile. Iată cine este persoana responsabilă cu ținutele extrem de elegante pe care aceasta le afișează public.

Publicat

pe

Cine o îmbracă pe Regina Letizia a Spaniei

Femeile din familiile regale au, în general, un stil vestimentar fără cusur. Este și cazul Reginei Letizia a Spaniei, una din cele mai frumoase, dar și stilate reprezentante ale familiilor regale europene.

Ea bifează întotdeauna apariții de o eleganță aparte și a ajuns să servească drept inspirație pentru pasionatele de fashion. Puțini știu însă cine este persoana responsabilă de garderoba chic a Reginei.

Eva Fernandez este numele femeii care o îmbracă pe Regina Letizia a Spaniei. Ea are 41 de ani și este designer vestimentar. Deja de mai mulți ani, Eva este consilierul personal al Reginei în materie de modă.

Din 2015 încoace, de când lucrează împreună, cele două s-au apropiat extrem de mult. Astfel că, acum, le leagă și o relație de prietenie, nu doar cea profesională.

Advertisement

În momentul în care a cunoscut-o pe Regină, Eva Fernandez lucra la Vogue Spania și Cosmopolitan Spania. Ea a renunțat însă la aceste job-uri pentru a se alătura staff-ului de la Palatul Regal.

Absolventă de publicitate și design vestimentar, Eva este mamă a doi copii. Aceasta este o prezență extrem de discretă ce poate fi văzută foarte rar public.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *