Connect with us

News

Cine o va inlocui pe Mihaela Radulescu la TVR?

Odata cu refuzul ofertei de a prezenta „Duminica in familie” la TVR, Mihaela Radulescu ar putea fi inlocuita in grila postului national cu vedete feminine de televiziune aflate de ceva vreme „pe tusa”. Iata cine este luat in calcul.

Publicat

pe

mihaela-radulescu-ramona-badescu-kitty-cepraga

Mihaela Radulescu a refuzat oferta celor de la TVR de a se intoarce in Romania saptamanal pentru a prezenta emisiunea „Duminica in familie, insa productia are toate sansele sa ramana in grila postului national de televiziune, dar cu o alta gazda celebra.

Conform Click, mai marii din TVR le au in calcul pe Monica Davidescu, Tania Popa, Liana Stanciu, Kitty Cepraga si Ramona Badescu pentru acest post mult ravnit.

monica-davidescu-1

liana-stanciu

tania_popa

Monica Davidescu si Liana Stanciu au deja la activ colaborari cu TVR: prima prezinta zilele acestea, alaturi de sotul ei, Aurelian Temisan, festivalul Callatis, transmis de TVR, iar Liana Stanciu a prezentat o emisiune la acelasi post tv.

Actrita Tania Popa este luata in vedere de conducerea TVR, la fel si Kitty Cepraga si Ramona Badescu, romancele stabilite in Italia, obisnuite cu lumea televiziunii, in urma emisiunilor prezentate la inceputul anilor 2000.

mihaela-radulescu-duminica-in-familie

Mihaela Radulescu nu a batut palma cu TVR-ul, anuntand oficial presa prin acest mesaj postat pe Facebook: „Nu fac nicio emisiune de la toamna, am refuzat toate ofertele, oricat de ademenitoare pareau. Voi avea cateva aparitii „scurte si intense”, dar numai in emisiunile altora – una dintre ele la X Factor, doar un episod, la „Judge Home Visit”, ca invitata a lui Cheloo si inca o aparitie la ProTv, despre care o sa va dau de stire la momentul potrivit. That’s all, folks !”.

Advertisement

andreea-marin-mihaela-radulescu

In schimb, sunt mari sanse ca Andreea Marin sa revina din toamna la TVR cu o emisiune de sambata seara ce are un format asemanator celebrului show „Surprize, Surprize”.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.