Connect with us

Stiri Interne

Cine participa la „Serif de Romania”, noua emisiune de la Antena 1

Antena 1 lanseaza in aceasta toamna o noua emisiune, „Serif de Romania”, in care mai multe vedete trec prin probe dificile, ca in armata, traind si in conditii extrem de sacaracioase. Iata cine va participa la noul show.

Publicat

pe

concurenti-serif-de-romania

Antena 1 va transmite in aceasta toamna un nou reality show intitulat „Serif de Romania”. In cadrul noii emisiuni, mai multe vedete vor locui o perioada in padure sau in Delta, in conditii extrem de modeste, fiind supuse la probe dificile, de indemanare, de forta, de supravietuire, ca in armata.

Pentru noul show, producatorii au apelat la vedete de diverse tipologii, dar care au si fost dispuse sa intre in acest joc curajos.

Conform Click, la „Serif de Romania” participa Vladimir Draghia, CRBL, Giani Kirita, Andrei Stefanescu (Alb Negru), Andrei Duban, Paula Chirila, Andreea Tonciu, Raluca si Denisa Tanase (Bambi), Natalia Mateut, Ionut Atodiresei (Pitbull), Rona Hartner.

Acestia au inceput deja filmarile in Delta si intr-o padure de langa Brasov, fiind nevoiti chiar sa doarma in aer liber si sa se spele in rau.

casnica-draghia

dorian-popa-vladimir-draghia-dezbracati

Ce-i drept, pentru Vladimir Draghia efortul nu este atat de mare, intrucat, la inceputul acestui an, a supravietuit in jungla africana, in cadrul reality show-ului „Sunt celebru, scoate-ma de aici”.