Connect with us

Stiri Interne

Cine prezintă noul sezon Splash! Vedete la apă

Show-ul Splash! Vedete la apă va reveni în curând pe postul de televiziune Antena 1 cu un nou sezon. Și de această dată, vedetele vor încerca să impresioneze juriul, dar și pe telespectatori, cu cele mai spectaculoase sărituri în bazin. Iată cine prezintă noul sezon Splash! Vedete la apă.

Publicat

pe

Cine prezintă noul sezon Splash! Vedete la apă

Și în vara aceasta, emisiunea Splash! Vedete la apă revine pe Antena 1. Mai multe vedete autohtone își vor învinge teama de înălțime sau de apă. La fel ca în sezoanele trecute, vor încerca să impresioneze cu cele mai spectaculoase sărituri în bazinul de înot.

Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru și Răzvan Fodor vor prezenta acest sezon al emisiunii. Show-ul va debuta în curând pe Antena 1.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monicabarladeanu)

Advertisement

„Splash! Vedete la apă e un proiect în care oamenii își confruntă fricile, fobiile și își depășesc limitele. Uneori, toată această pentru o săritură de la 3 metri de pe platformă capătă proporții serioase, se lasă cu tremurat și lacrimi, iar alteori e chiar amuzantă”, a declarat Monica Bîrlădeanu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Razvan Fodor (@razvan_fodor)

Advertisement

„Mă bucur foarte tare că văd niște oameni curajoși, care își asumă provocarea Splash! Vedete la apă. Dacă nu mi se propunea să fiu prezentator, probabil că și eu aș fi acceptat provocarea aceasta”, adaugă Răzvan Fodor.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Nicoleta Olaru (@ramonna_olaru)

„Îmi place adrenalina! Și dacă e să am un moment potrivit, nu stau pe gânduri. Trec la acțiune. Pentru că sunt mereu pregătită de acte curajoase. Altfel nu eram aici!”, a declarat și Ramona Olaru.

Advertisement

Splash! Vedete la apă, din nou la Antena 1. Cine sunt jurații

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *