Connect with us

Stiri Interne

Cine prezinta Splash! Bianca Dragusanu si Roxana Ionescu inlocuite!

Bianca Dragusanu si Roxana Ionescu inlocuite de la carma emisiunii „Splash” de la Antena 1. Iata cine prezinta show-ul estival alaturi de Pepe.

Publicat

pe

splash-antena-1-prezentatori

Bianca Dragusanu si Roxana Ionescu (stanga) au parasit echipa emisiunii

Bianca Dragusanu si Roxana Ionescu au fost inlocuite de Alina Puscas, Diana Munteanu la carma emisiunii “Splash! Vedete la apa”, care se va difuza la Antena 1.

Ele vor prezenta show-ul de la piscina din Bacau alaturi de Pepe.

Emisiunea va aduce in fata telespectatorilor 40 de vedete din muzica, sport, teatru si televiziune care vor incerca sa-si demonstreze talentele in ceea ce priveste sariturile in apa.

““Splash!” nu se compara cu nimic din ceea ce am facut pana acum! Show-ul mi-a placut dintotdeauna, n-am pierdut nici o editie…Acum, facand parte din el, ma simt, si o spun fara nici o retinere, binecuvantata. Sunt trairi si momente extraordinare, emotie multa, adrenalina, curaj, toate ingredientele unui show excelent!”, spune Diana Munteanu.

Advertisement

“Nu puteam sa primesc propunerea de a prezenta „Splash” altfel decat cu mult entuziasm. In prima instanta, cei de la “Splash!” ma convocasera la o discutie in care mi se propunea sa revin ca si concurenta. Se intampla pe cand nu intrasem in cea de-a treia luna de sarcina si nu se stia ca sunt insarcinata.

alina-puscas-pepe-diana-munteanu-splash

Alina Puscas (insarcinata in sase luni), Pepe si Diana Munteanu, noua echipa de la „Splash”

Am incercat sa-i refuz elegant, invocand tot felul de motive (rade), dar nici unul cred suficient de plauzibil, asa ca m-am vazut nevoita sa le dau vestea si sa-i sochez putin (rade). Dorindu-mi insa sa fac parte din proiect, pentru ca am ramas cu multe amintiri frumoase din sezonul trecut, a venit si propunerea de a prezenta alaturi de Pepe si Diana Munteanu, doi oameni frumosi, simpatici si extrem de pozitivi, care-mi sunt si prieteni”, adauga Alina Puscas.

La randul sau, Pepe spune ca, de la un sezon la altul, concurentii sunt mai bine pregatiti, mai dornici sa-si depaseasca limitele si sa-si invinga temerile. In ceea ce priveste noile sale colege de prezentare are, de asemenea, numai vorbe frumoase.

“Sunt doua superfete, frumoase si dedicate proiectului, ceea ce e foarte important. E pentru prima oara cand colaborez cu ele si exist o chimie fantastica intre noi”, spune Pepe.

Advertisement

Cei trei prezentatori se afla zilele acestea la Bacau unde, in aceasta perioada, la Bazinul olimpic din localitate, au loc filmarile pentru cel de-al treilea sezon al show-ului.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *