Connect with us

Stiri Interne

Cine prezintă Te cunosc de undeva în locul lui Cosmin Seleși

Postul de televiziune Antena 1 se pregătește pentru un nou sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Vor fi însă schimbări în ceea ce privește prezentatorii show-ului. Iată cine prezintă show-ul în locul lui Cosmin Seleși.

Publicat

pe

Cine prezintă Te cunosc de undeva în locul lui Cosmin Seleși

Cosmin Seleși a încheiat după mulți ani colaborarea cu Antena 1 la finele anului trecut. Mai mult decât atât, simpaticul prezentator se pare că s-a mutat la Pro TV. Seleși a fost văzut în cadrul show-ului de Revelion de la Pro TV. Nu se știe încă ce va face exact pe viitor la acest post de televiziune.

Cât despre Antena 1, producătorii pregătesc un nou sezon al emisiunii Te cunosc de undeva. Până acum, emisiunea Te cunosc de undeva era prezentată de Cosmin Seleși alături de Alina Pușcaș. Pepe se pare că a fost ales pentru a-i lua locul actorului în postura de prezentator.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Pepe (@pepe.ro)

„Da, este adevărat. Sunt în discuţii pentru a face parte din noul proiect. Ei mă vor, discutăm şi despre chestiunea de a prezenta show-ul. Am discutat şi despre posibilitatea de a fi concurent. Nu este încă nimic stabilit 100%, nu am semnat contractul încă”, a declarat Pepe, conform Fanatik.

Alina Puscas si Cosmin Selesi, mai apropiati ca niciodata!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *