Connect with us

Stiri externe

Cine sunt copiii lui Joe Biden, din mariajele de până acum

Pe tot parcursul campaniei sale electorale, Joe Biden a pus accentul pe familie. Pe povestea de dragoste cu Jill Biden, actuala sa soție, relația apropiată pe care o are cu copiii și nepoții săi, dar și pe tragedia în care și-a pierdut prima soție și 2 dintre copii.

Publicat

pe

Cine sunt copiii lui Joe Biden, din mariajele de până acum

Joe Biden a avut 3 copii cu regretata sa soție, Neilia Hunter. Este vorba despre Hunter, Beau și Naomi Biden. Cu actuala sa soție, Jill Biden, Președintele SUA are o fată: Ashley Biden. De asemenea, numeroși nepoți cu care Joe Biden se înțelege de minune. Chiar nepoții ar fi fost cei care i-au dat vestea câștigării alegerilor prezidențiale.

Naomi Biden

Naomi avea doar 1 an atunci când a murit într-un accident de mașină. Tragicul eveniment a avut loc în 1972 și, tot atunci, prima soție a lui Joe Biden s-a stins din viață.

Joseph „Beau” Biden

Beau a fost politician și a lucrat alături de Kamala Harris. În 2003, s-a alăturat Gărzii Naționale a Armatei ca maior. Ulterior, a intrat în politică, fiind ales ca procuror general al Delaware, funcție pe care a ocupat-o în perioada 2007-2015. Voia să candideze pentru funcția de Guvernator în 2016, dar a decedat în 2015, din cauza cancerului cerebral. În urma sa au rămas o soție și doi copii.

Robert Hunter Biden

Hunter este avocat și fondatorul firmei Eudora Global. A avut o viață personală tumultoasă și s-a luptat multă vreme cu abuzul de substanțe interzise. În 2017, Hunter a divorțat de soția sa, cu care are 3 copii.

La scurt timp, a început o relație cu văduva fratelui său, Beau. S-au despărțit însă în 2019. În prezent, el este căsătorit cu Melissa Cohen, regizor din Africa de Sud.

Ashley Blazer Biden

Mezina lui Joe Biden a absolvit Universitatea Tulane, iar ulterior a devenit director executiv al Centrului pentru Justiție din Delaware, o organizație non-profit orientată spre reforma justiției penale.

În prezent, Ashley a migrat spre zona fashion. În 2017, ea a fondat Livelihood, o companie de haine fabricate în America. Este căsătorită cu Howard Krein, chirurg estetician.

Naomi Biden

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de NKB (@naomibiden)

Naomi are 26 de ani și este fiica lui Hunter și a primei soții a acestuia, Kathleen. Numele i-a fost ales după cel al fiicei pe care Joe Biden a pierdut-o în 1972. A absolvit recent Facultatea de Drept.

Finnegan Biden

Sora mai mică a lui Naomi, Finnegan i-a fost alături bunicului ei în campania electorală. Numele pe care îl poartă a fost ales în memoria mamei lui Joe Biden: Catherine Eugenia „Jean” Finnegan Biden.

Maisy Biden

Maisy este cea mai mică dintre copii lui Hunter și Kathleen Biden. Este bună prietenă cu Sasha, una dintre fiicele familiei Obama.

Natalie Biden

Natalie are 16 ani și este fiica lui Hallie și a regretatului Beau Biden.

Robert „Hunter” Biden II

Robert este fratele lui Natalie. A fost născut în 2006 și numit după unchiul său.

Cine este Dr. Jill Biden, potențiala viitoare Primă Doamnă a Americii?