Connect with us

Stiri Interne

Cine sunt finaliștii la Insula de 1 milion

Insula de 1 milion, show-ul de supraviețuire de pe Kanal D, filmat în Republica Dominicană, se pregătește să își desemneze câștigătorul. În weekend-ul trecut, emisiunea a anunțat cei șase finaliști care se vor confrunta în ultima etapă a competiției, programată să aibă loc sâmbătă, 15 iunie, de la ora 21.00.

Publicat

pe

Cine sunt finaliștii la Insula de 1 milion

Insula de 1 milion a debutat la Kanal D pe 16 martie și a captat rapid atenția publicului. Inițial difuzat de trei ori pe săptămână, show-ul a rămas ulterior cu două ediții pe săptămână, doar în weekend.

Acum, după trei luni de competiție intensă, au fost aleși finaliștii care vor lupta pentru marele premiu.

Cine sunt finaliștii?

1. Szilard (Deak Szilard)

Are 43 de ani. Este originar din Sfântu Gheorghe, dar locuiește în București de peste două decenii. Szillard este tâmplar și artist talentat în rășină epoxidică, instructor în securitate diplomatică.

2. Argentina (Argentina Rusalina Korobian)

Are 49 de ani și este născută la Toaca, județul Mureș, dar locuiește în Cluj, unde deține un magazin alimentar.

3. Liviu (Liviu Daniel Cîrdei)

În vârstă de 33 de ani, Liviu este din Suceava, de profesie fotograf.

4. Jaguaru (Ionuț Sugacevschi)

Ionuț esre luptător de kickboxing și fost concurent la Exatlon, sezonul 1.

5. Alex (Alexandru Petruț Enciu)

Alex este student la Academia de Studii Economice din București.

6. Variu (Alexandru Gabriel Variu)

Variu are 33 de ani și este din București. El este hairstylist, pasionat de sport, fost jucător de rugby de performanță și component al lotului național U17.

Mecanismul competiției

La începutul concursului, fiecare participant a primit o brățară în valoare de 20.000 de lei. În total, cele 50 de brățări valorează împreună 1.000.000 de lei. Concurenții au avansat în competiție acumulând cât mai multe brățări, fie prin câștigarea probelor, fie moștenind brățările de la cei eliminați.

Formatul Insula de 1 milion a fost achiziționat de Kanal D de la Talpa Studios și creatorul său John de Mol, cel care a creat și alte emisiuni celebre precum Big Brother, The Voice și Deal or No Deal. Această competiție a adus în prim-plan nu doar provocările fizice și mentale, ci și dinamica socială dintre concurenți, toate contribuind la popularitatea sa.

Sâmbătă, 15 iunie, la ora 21.00, pe Kanal D, aflăm cine va reuși să câștige marele premiu și să își adjudece titlul de supraviețuitor suprem.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *