Connect with us

Stiri externe

Cine va cânta la inaugurarea lui Joe Biden

Justin Timberlake, Demi Lovato, Ant Clemons și Jon Bon Jovi sunt artiștii care vor susține concerte cu ocazia inaugurării lui Joe Biden în funcția de Președinte ales al Statelor Unite.

Publicat

pe

Cine va cânta la inaugurarea lui Joe Biden

În urmă cu 4 ani, Donald Trump făcea eforturi considerabile pentru a antama artiști de top care să cânte la inaugurarea sa. Conform presei internaționale, printre cei care l-au refuzat atunci s-ar număra Celine Dion, Elton John sau Kiss.

Anii au trecut, iar acum a venit vremea ca Joe Biden să fie investit în funcția de Președinte al Statelor Unite. Evenimentul va avea loc pe data de 20 ianuarie și se va desfășura în conformitate cu normele de siguranță și distanțare socială. Lista artiștilor care vor cânta în cadrul ceremoniei nu a fost anunțată încă în mod oficial.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Justin Timberlake (@justintimberlake)

Tom Hanks va găzdui un show intitulat Celebrating America cu ocazia inaugurării lui Joe Biden și a Kamalei Harris. Justin Timberlake, Demi Lovato, Ant Clemons și Jon Bon Jovi se numără printre invitați.

Justin Timberlake va cânta piesa Better Days împreună cu Ant Clemons. Melodia a fost scrisă în lockdown și reflectă tema unității.

Câinii lui Joe Biden. Ce animale de companie au avut anteriorii președinți ai Americii!