Connect with us

Stiri externe

Cine va fi următorul James Bond? 21 de variante!

Cine va fi următorul James Bond? Aceasta este întrebarea de pe buzele tuturor de când Daniel Craig a anunțat că se retrage din rolul legendarului agent 007. Iată în continuare 21 de posibile variante de actori ce i-ar putea lua locul!

Publicat

pe

Cine va fi următorul James Bond? 21 de variante!

Daniel Craig și-a anunțat oficial retragerea din rolul agentului 007. Întrebarea este acum: cineva fi următorul James Bond. În presa internațională se vehiculează anumite nume, însă nimeni nu știe răspunsul exact.

Barbara Broccoli, producător al francizei James Bond, spune că este o decizie grea. Să alegi următorul James Bond durează și necesită o întreagă strategie.

Iată în continuare 21 de posibile variante!

Regé-Jean Page

Rege-Jean Page, actorul care a făcut furori în primul sezon din serialul Bridgerton, nu joacă în sezonul 2. Presa speculează că s-ar concentra acum pe proiecte mai importante, printre care și un posibil nou film din seria James Bond.

Henry Golding

Va fi el oare primul bond cu origini asiatice? A fost întrebat de presa internațională despre această posibilitate. A spus că îl onorează întrebarea, dar a dat un răspuns evaziv.

Advertisement

Lashana Lynch

Lashana Lynch este prima femeie de culoare ce joacă rolul unui agent 007. Ea joacă alături de Daniel Craig în filmul No Time To Die. Acum, mulți se întreabă dacă nu îi va fi succesoare colegului său de platou.

Jacob Elordi

Actorul din serialul Euphoria se numără printre cei pe care presa internațională i-ar vedea în rolul agentului 007.

Sam Heughan

Este în special cunoscut pentru producții precum Outlander și The Spy Who Dumped Me. Actorul scoțian a spus recent, într-un podcast, că i-ar plăcea să fie noul James Bond.

Idris Elba

A fost unul dintre cei mai vehiculați potențiali înlocuitori ai lui Craig în ultimii ani.

Jack Lowden

Rolul său ca tânăr ofițer de informații dintr-o producție Apple TV+ l-a propulsat printre potențialii succesori ai lui Daniel Craig în rolul lui Bond.

Advertisement

Paul Mescal

Este un actor tânăr, dar pe care jurnaliștii îl văd capabil să susțină un rol de o asemenea amploare. Mai ales că arată foarte bine îmbrăcat la patru ace.

Omar Sy

E înalt, absolut fermecător și a făcut furori în rolul lui Assane Diop din Lupin.

Tom Hardy

A jucat cu succes în producții precum The Revenant sau Mad Max. Ce-i drept, mai des roluri negative. Nu i-ar sta însă rău și într-un rol pozitiv, cum ar fi cel al agentului 007.

Lucien Laviscount

A devenit celebru odată cu lansarea sezonului 2 din Emily în Paris. Este carismatic, atribut esențial pentru a juca rolul lui Bond.

Tom Holland

Actorul a jucat deja un personaj iconic, Spiderman. Nu exclude posibilitatea de a juca în seria James Bond pe viitor.

Advertisement

Richard Madden

A declarat că i-ar plăcea să joace rolul secundar într-un film în care Bond ar fi… femeie!

Daniel Kaluuya

Rolul extraordinar din producția Get Out i-a adus recunoaștere la nivel internațional. Totodată, nominalizări la Oscar, Globurile de Aur și BAFTA.

Tom Hiddleston

Succesul dramei BBC The Night Manager a făcut ca Tom Hiddleston să se numere printre favoriți. Cel puțin conform caselor de pariuri.

James Norton

Tot casele de pariuri sunt cele care îl enumeră printre favoriți și pe simpaticul James Norton.

John Boyega

Poate că este încă prea tânăr pentru a prelua frâiele seriei Bond. Pe viitor însă, ar putea fi un candidat redutabil.

Advertisement

Henry Cavill

A fost luat în considerare și în trecut pentru acest rol. Era însă prea tânăr, au spus producătorii. Să fie oare acum momentul lui?

Cillian Murphy

Impresionantul C.V. al lui Murphy vorbește de la sine. Actorul din Peaky Blinders este unul dintre cei mai recenți favoriți pentru rolul agentului 007.

Jamie Dornan

Numele său este vehiculat încă de la apariția seriei Fifty Shades. Rămâne de văzut dacă îl vom vedea sau nu ca succesor al lui Daniel Craig.

Luke Evans

Are talentul și imaginea necesare pentru a fi noul Bond. Ba chiar ar fi primul actor gay asumat care ar interpreta acest rol.

Hotelul care a inspirat filmele James Bond

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *