Connect with us

Stiri Interne

Cine va prezenta iLike IT la Pro TV in locul lui George Buhnici

Pentru ca este pasionat de mediul online si vrea sa i se dedice in totalitate, George Buhnici a renuntat la televiziune. Iata cine va prezenta iLike IT la Pro TV in locul lui!

Publicat

pe

Cine va prezenta iLike IT la Pro TV in locul lui George Buhnici

Cand spunem iLike IT, ne gandim automat la George Buhnici. Iata insa ca acesta a renuntat complet la televiziune si la emisiunea de la Pro Tv pe care o prezenta. De ce? Pentru a se dedica in totalitate mediului online si propriei sale companii media.

Emisiunea iLike IT nu va fi insa nici pe departe scoasa din grila Pro TV. La carma ei va veni Iulia Ionescu, fost reporter la postul Digi 24. O putem vedea incepand cu data de 29 februarie in rol de prezentator al iLike IT. Emisiunea care nu aduce cele mai noi innformatii legate de tehnologie ajunge astfel la sezonul 14.

Iulia Ionescu spune ca este extrem de bucuroasa ca va prezenta iLike IT si abia asteapta ca publicul sa vada materialele la care a lucrat pentru acest nou sezon al emisiunii.

George Buhnici a renuntat la televiziune dupa o cariera de 15 ani. Fostul prezentator tv are propria companie media, astfel ca va ramane cumva tot in aceeasi zona de activitate, insa in mediul digital.

George Buhnici si-a luat Tesla 3. Iata cum arata masina electrica!

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *