Connect with us

ADPM Health

Ciuca, magicianul Robert Tudor si Ana Vladislav de la Maruta fac echipa sa slabeasca la Bodyshape

Radu Ciuca, asistentul lui Catalin Maruta in cunoscuta emisiune a acestuia de la Pro TV, este decis sa dea jos kilogramele in plus si a facut echipa cu magicianul Robert Tudor si cu colega lui, Ana Vladislav, pentru a merge impreuna la antrenamentele Bodyshape si a ajunge la forma fizica dorita.

Publicat

pe

Ciuca, magicianul Robert Tudor si Ana Vladislav de la Maruta fac echipa sa slabeasca la Bodyshape

Sursa de inspiratie pentru cei doi a fost chiar Ana Vladislav, reporterul emisiunii, care merge la cunoscuta sala de sport inca de vara trecuta reusind sa dea jos 11 kilograme si sa slabeasca 30 cm in circumferinta soldurilor si 20 cm in talie.

Rezultatul acesteia este cu atat mai spectaculos cu cat nu mai facuse deloc sport in trecut, iar o mare parte din kilograme s-au acumulat in timpul sarcinii si dupa nasterea fetitei sale.

Radu Ciuca a fost motivat de ambitia Anei si a decis sa iasa din zona de confort. A intrat astfel in primul grup din 2020 la Bodyshape si, in urmatoarele sase saptamani va face trei antrenamente pe saptamana, de cate 45 de minute fiecare, ce ii vor ajuta sa dea jos chiar si 6 kilograme prin programul 6 Week Challenge. Astfel a reusit sa slabească initial si Ana Vladislav, dar si magicianul Robert Tudor.

Acesta a inceput antrenamentele Bodyshape anul trecut si deja se afla intr-o forma fizica maxima.

“Ana ne-a uimit prin cat de ambitioasa si perseverenta este! S-a indragostit de antrenamentele Bodyshape si le-a respectat cu strictete. Dovada ca a dat jos 6 kilograme in primele sase saptamani si si-a remodelat foarte frumos corpul, desi pana atunci nu mai facuse deloc sport. Era o fire sedentara, cu o alimentatie haotica. La Bodyshape a primit si un pla alimentar general personalizat care sa completeze miscarea de la sala. Indiferent ca e cald sau frig afara, ca are o zi aglomerata sau nu, vine la antrenamente si respecta programul, pentru ca ii si place foarte mult atmosfera. Posteaza pe social media de fiecare data si asa au vazut multi dintre prietenii ei ce face mai exact la sala. Magicianul Robert si, mai nou, Radu Ciuca, au venit la Bodyshape, influentati de ce au vazut pe pagina Anei, dar si de rezultatele ei: a slabit 11 kilograme, 30 cm in circumferinta soldurilor si 20 cm in talie. Ei fac acum o echipa unita si vin impreuna la antrenamente, fiecare cu targetul lui”, declara Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center.

Bodyshape Transformation Center este sala de sport din zona Aviatiei, unde, sute de bucuresteni, multi corporatisti, au ajuns in forma fizica dorita si au dat jos peste 6 tone de grasime, prin antrenamente de 45 de minute, de trei ori pe saptamana.

Specialistii de la Bodyshape Tranformation Center au ajutat mii de bucuresteni sa slabeasca sanatos, in special prin programul 6 Week Challenge, prin care se pot slabi 6 kilograme in 6 saptamani. Rezultatele sunt datorate imbinarii a trei piloni: antrenamente ghidate, nutritie personalizata si coaching pentru motivatie si pentru a scapa de mancatul emotional.

Sesiunile de coaching sunt urmate in paralel cu antrenamentul la sala, supravegheat de instructori cu exprienta, multi dintre acestia campioni internationali la diverse sporturi, obisnuiti astfel cu tot ce inseamna pregatire psihica inaintea unei competitii. Avand aceasta componenta de coaching, cei care intra in lupta cu kilogramele in plus vor fi mult mai motivati, vor face sport cu placere, nu vor mai fi tentati sa renunte si isi vor atinge obiectivele in timpul alocat de la bun inceput.

5 sfaturi ca sa iti vina cheful de sport dupa sarbatori, de la Irina Alionte (Bodyshape)